Scena
06.03.2023. 23:30
Promo

"Tajna trojice mudraca"

Knjiga koja otkriva tajne skrivene hiljadama godina

knjiga
Izvor: Shutterstock

Nova knjiga Dragana Damjanovića "Tajna trojice mudraca" samo na objektima MOJ KIOSK.

Reč je o uzbudljivoj priči o rođenju Isusa Hrista i njegovom putovanju kroz Egipat sa Svetom porodicom koja tokom četiri godine prelazi put dug više od tri hiljade kilometara.

Isus, najlepši dečak koji je ikada hodao Egiptom, bio je praćen nizom natprirodnih čuda koja su izazivala neverovatan interes kod ljudi koji su se susretali sa Svetom porodicom.

1
Izvor: Promo

“Pored izuzetnje knjige 'Sveta Anastasija', koja je imala ogroman uspeh i odjek među čitalačkom publikom, očekujemo da će i ova nova knjiga gospodina Dragana Damjanovića probuditi posebna osećanja i proširiti vidike. 'Tajna trojice mudraca' obećava otkrivanje novih tajni, činjenica i životnih mudrosti. Izuzetno smo uzbuđeni povodom ovog izdanja i ne sumnjam da će se pokazati kao pravi dragulj među knjigama koje se prodaju na MOJ KIOSK objektima”, izjavila je direktorka sektora za marketing i korporativne poslove Moj Kiosk, Olivera Papić.

MojKiosk, kao deo poslovnog sistema Moj Kiosk Grupe, obuhvata mrežu maloprodajnih objekata raspoređenih na teritoriji Srbije, te nudi širok izbor proizvoda prilagođenih za sve uzraste.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Zbog čega treba da pročitate knjigu "Malo iznad tla“ o filmovima Srđana Karanovića
1

Održana promocija

15.02.2023. 17:05

Zbog čega treba da pročitate knjigu "Malo iznad tla“ o filmovima Srđana Karanovića

U utorak, 14. februara u prepunoj Dvorani Kulturnog centra Beograda održana je promocija knjige "Malo iznad tla – Srđan Karanović o svojim filmovima“ autora Stefana Arsenijevića, u izdanju Filmskog centra Srbije. Na promociji su govorili urednik knjige Miroljub Stojanović, kritičar Srđan Vučinić, Srđan Karanović i Stefan Arsenijević.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
15°C
23.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve