Scena
01.09.2021. 12:15
Tanjug

Beogradska filharmonija

Fenomenalno: Koncert samo za bebeće uši

Beba
Izvor: Shutterstock

Beogradska filhamonija najavila je da će sa klavirskim duom Vudu, a pod upravom dirigenta Ivana Markovića, održati koncerte za bebe do dve godine od 8. do 10. septembra.

Kako je najavljeno, sala Beogradske filharmonije biće pretvorena u muzičku igraonicu gde će bebe moći slobodno da se zabavljaju uz zvuke ''Karnevala životinja'' kompozitora Kamija Sen Sansa (1835-1921), u izvedbi orkestra i dua kog čine klaviristi Vuk Božilović i Dušan Grozdanović.

"U jednom od najpopularnijih dela dečje muzičke literature, najmlađi će moći da čuju kako se kroz melodije i instrumente predstavljaju labud, kukavica, kengur, slon, kokoške, petlovi i mnogi drugi pripadnici životinjskog sveta", saopštila je Beogradska filharmonija.

Koncertni termini su 11:00 i 12:30, ulaznice se kupuju za jednu bebu i jednog pratioca, koji može ući isključivo uz potvrdu o potpunoj vakcinaciji, preležanoj infekciji ili sa negativnom PCR testom ne starijim od 72 sata ili brzim antigenskim ne starijim od 48 sati.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Intervju sa Canetom iz Partibrejkersa uoči velikog koncerta: "Imam životni imunitet"
Partibrejkers

"Taš je naš"

29.08.2021. 06:05

Intervju sa Canetom iz Partibrejkersa uoči velikog koncerta: "Imam životni imunitet"

"Cane na Fejsu“, bila je vest dana među ljubiteljima grupe Partibrejkers i svih onih koji znaju šta Zoran Kostić Cane misli o društvenim mrežama. Morali smo da ga pozovemo i pitamo – čija je ideja bila da nas video objavom na Facebooku pozove na koncert koji će na Stadionu Tašmajdan biti održan 4. septembra?
Close
Vremenska prognoza
thunderstorm
22°C
01.06.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve