Scena
16.12.2022. 15:16
R. E.

Serija na Netflixu

Šta su sve otkrili Megan i Hari u drugom delu dokumentarca

1
Izvor: Beta / AP / Peter Dejong

Drugi deo dokumentarca "Hari i Megan" dostupan je na Netflixu od 15. decembra.

Prve tri epizode, objavljene prošlog četvrtka nisu otkrile ništa posebno šokantno, već je par uglavnom ponovio tvrdnje koje je već izneo u intervjuu sa Oprom Finfri prošle godine.

Oni koji su pogledali su prvi deo, uglavnom su bili razočarani, ali izgleda da su producenti pikanterije sačuvali za kraj.

U drugom delu dokumentarne serije najviše pažnje je privukla Harijeva izjava da je Vilijam vikao na njega nakon što je saznao da vojvoda i vojvotkinja od Saseksa planiraju da odstupe sa kraljevskih dužnosti.

Pet dana nakon što je par objavio da se povlači, cela porodica je prisustvovala samitu u Sandrigemu.

"Otišao sam u Sandrigem sa istim predlogom koji smo već javno izneli, ali kada sam stigao tamo, pruženo mi je pet opcija. Prva je bila da sve ostane kako jeste, a peta da budemo potpuno isključeni iz svih aktivnosti kraljevske porodice.

Na sastanku sam odabrao treću opciju - da budemo u velikoj meri samostalni, ali da ne odstupimo sa svih dužnosti. Dakle, da imamo svoje poslove, ali da radimo i kao podrška kraljici", rekao je Hari.

Ova odluka je izazvala burnu reakciju porodice.

"Ubrzo mi je postalo jasno da nema prostora za diskusiju. Bilo zastrašujuće slušati kako moj brat viče na mene, moj otac govori stvari koje nisu istinite, a baka ćuti", ispričao je Hari.

Još jedna izjava vojvode od Saseksa je privukla mnogo pažnje. Naime, Hari je optužio britansku štampu za spontani pobačaj koji je imala njegova supruga.

Megan je tužila sajtove "Mail on Sunday" i "Mail Online", koji su objavili delove privatnog pisma koje je poslala svom ocu. U tom periodu par je bio usred selidbe u Ameriku, a vojvotkinja od Seksa je bila u drugom stanju.

"Prvog jutra kada smo se probudili u novom domu, imala sam spontani pobačaj", rekla je Megan, a Hari se nadovezao: "Mislim da je moja supruga izgubila bebu zbog onoga što je 'Mail' uradio. Da li smo sigurni da je to bio razlog? Naravno da nismo. Ali činjenica je da je Megan bila pod velikim stresom i da je slabo spavala. Na osnovu toga mislim da je pobačaj rezultat toga šta su mediji pokušavali da joj urade."

Osim ovih tužnih događaja, par se osvrnuo i na nekoliko lepih detalja za koje javnost do sada nije znala. Naime, otkrili su da su glumca Tajlera Perija, koji im je ustupio svoju kuću u Kaliforniji dok se ne snađu i platio obezbeđenje, odabrali za kuma njihove ćerke Lilibet.

Takođe, Megan je oduševljeno ispričala da joj je Bijonse poslala poruku nakon intervjua sa Oprom Vinfri.

"Nisam mogla da verujem da Bijonse zna ko sam ja! Rekla je da želi da budem bezbedna i zaštićena, kao i da se divi mojoj hrabrosti."

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Skandali britanske kraljevske porodice za koje, možda, niste čuli
Britanska kraljevska porodica

Mnogi su zataškani

15.10.2022. 16:20

Skandali britanske kraljevske porodice za koje, možda, niste čuli

Kada su Megan Markl i princ Hari "zaratili" sa drugim članovima britanske kraljevske porodice, javnost je bila šokirana, a interesovanje za "Megzit" još uvek ne jenjava.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
28°C
23.07.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

OI 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Euro 2024

Vidi sve