Scena
22.09.2022. 23:15
Promo

Prijavite se na konkurs

Imate bend? Možete biti predgrupa velikim zvezdama

bend, muzika
Izvor: Shutterstock

"Musicology Sessions" i u novoj sezoni dovodi svetski poznate umetnike.

Nakon rasprodatih koncerata letnje sezone Keziah Jones, Mario Biondi, Hooverphonic, Snarky Puppy i Arrested Development, produkcija inventivnih koncerata otvara zimsku sezonu koja kreće krajem septembra.

"Musicology Sessions" je osmišljen kao posebna vrsta uživanja u muzici i samom koncertnom iskustvu. To nije festival sa masovnom posetom, već muzičko uživanje u manjim klupskim koncertima 500 do 1500 osoba, na kojima skoro da možete dodirnuti svog omiljenog izvođača. Ovakvim pristupom se akcenat vraća na samu muziku, umesto na šou i vizuelne efekte.

Umesto nekoliko dana, "Musicology" traje 9 meseci i predstavlja niz kulturnih događaja koji popunjavaju prazninu u muzičkoj i edukativnoj ponudi našeg regiona.

Čast da otvori zimsku sezonu će imati Sharon KOVACS, koja će nastupiti, 29. i 30. septembra.

Nakon toga, 7. oktobra nas očekuje koncert, soft soul tria MOONCHILD, koji prvi put nastupa u regionu.

Pioniri londonske "Acid jazz“ scene, The Brand New Heavies dolaze 20. & 21. oktobra. U Beogradu će, pored velikih hitova, predstaviti i svoj novi album, "TBNH“, koji je izašao 6. septembra, što beogradskoj publici pruža mogućnost da bude među prvima koja će čuti pesme sa novog albuma.

Svi koncerti održaće se u BitefArtCafe klubu, u Mitropolita Petra 8, a ulaznice možete nabaviti na sajtu new.tickets.rs.

Kako bi podstakao jačanje autorske scene u Srbiji, "Musicology Sessions" pruža podršku mladim izvođačima različitih žanrovskih opredeljenja.  Ove godine u saradnji sa "LENOVO SRBIJA" mladi autori imaju priliku da predstave svoju autentičnu muzičku priču.

Kompanija, "LENOVO SRBIJA", obezbedila je vredne nagrade za najbolje, ali i mogućnost ali i mogućnost za sve kvalitetne izvođače da se predstave kroz Musicology serijal i budu deo Musicology avanture.

Mladi neafirmisani bendovi, koji izvode autorsku muziku, će uz podršku kompanije "Lenovo" moći da nastupe kao predgrupa velikih svetskih zvezda, kao i da, na zajedničnom završnom koncertu, osvoje neku od vrednih nagrada.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

On vidi svojom muzikom (FOTO)
Bočeli

Andrea Bočeli

22.09.2022. 05:16

On vidi svojom muzikom (FOTO)

Italijanski šarm i harizma, gospodstvenost, neodoljiv osmeh, lekovit glas...
Foto
Close
Vremenska prognoza
clear sky
22°C
30.09.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

SP u košarci

Vidi sve