Scena
18.05.2023. 22:43
Beta-AP

Harison Ford

Indijana Džons stigao u Kan i dobio počasnu Zlatnu palmu

1
Izvor: Beta / AP / Daniel Cole

Glumac Harison Ford i ostala ekipa filma "Indiana Jones and the Dial of Destiny - The Last Adventure", došli su u Kan da prisustvuju svetskoj premijeri filma.

 

Harison Ford došao je držeći se za ruku svoju suprugu Kalisto Flokart, a zatim se pridružio ostaloj ekipi filma na crvenom tepihu.

Među prisutnim su bili i šef Diznija Bob Ajger, Katlin Kenedi iz Lukasfilma i reditelj Stiv Mekvin.

Ford (80) koji je rekao da će mu ovaj film o Indiana Džonsu biti poslednji u ulozi tog lika, takođe je sada dobio i počasnu Zlatnu palmu Kanskog filmskog festivala. Prošle godine sličan prijem i počasna Zlatna palma organizovani su za film "Top Gan - Maverik" i Toma Kruza.

1
Izvor: Beta / AP / Daniel Cole

U dvorani nasmejani i vidno raspoložen Ford primljen je sa gromoglasnim aplauzom, gde mu je uručena Zlatna palma. 

"Jako sam dirnut ovim. Kažu pred smrt vidiš kako ti život prolazi pred očima, ja sam upravo video moj život pred očima. Veliki deo mog života, ne ceo moj život", rekao je Ford i zahvalio se supruzi Kalisti Flokart kao i reditelju filma Džemsu Mangoldu i glumici Fibi Valer-Bridž.

1
Izvor: Beta / AP / Daniel Cole

Novi film o Indijana Džonsu će u bioskopima u Americi biti od 30. juna. To je prvi film o "Indijani" koji nije režirao Stiven Spilberg, niti je u scenariju učestvovao Džordž Lukas. Umesto toga Mangold je režirao film u kome glavne uloge pored Harisona Forda imaju Fibi Valer-Bridž, Antonio Banderas i Mads Mikelsen. 

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Džoni Dep otvoreno o kritikama na svoj račun
1

U fokusu

17.05.2023. 18:39

Džoni Dep otvoreno o kritikama na svoj račun

Američki glumac Džoni Dep odgovorio je svojim kritičarima na Kanskom filmskom festivalu rekavši da je većina onog što se o njemu piše - "strašna fikcija".
Katrin...

FOTO

1
18.05.2023. 02:05

Katrin...

Close
Vremenska prognoza
broken clouds
2°C
07.12.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve