Scena
15.08.2022. 22:50
R.E.

Uskoro u bioskopu

Ko je sve dao glas "Kradljivcu nevesti"

1
Izvor: Promo

Razigrana i komična avantura koja će nasmejati i obradovati najmlađe, biće u u bioskopima od 25. avgusta. "Kašej: kradljivac nevesti“ (Koshey: The Bride Kidnapper), je sinhronizovana animacija u kojoj su glasove pozajmili pevačica Sanja Vučić, Dana Barabara, Marko Kon, glumci Stojan Đorđević, Nemanja Mihajlović, Nemanja Simić, Vukan Vujović, Biljana Mihajlović i mnogi drugi obradovaće najmlađe i na taj način produžiti raspust mališanima.

Iz nekog razloga Kašej, večno mlad i uvek besprekorno obučen, ne može sebi da nađe odgovarajuću nevestu već 300 godina. Jednog dana on postaje primoran, pod pretnjom smrću, da kidnapuje jednu od prvih lepotica Dalekog kraljevstva, Barbaru. Ovde počinju njegove neverovatne avanture ispunjene izazovima.

Stoletni Kašej je nebrojeno puta čuo – Nikada se neću udati za tebe, koščati. Želeo je to da promeni, ali nije znao kako. Sve dok se u njegovom životu nije pojavila Barbara. Mlada, odvažna devojka koja muči istu muku, njena okolina vrši pritisak da se ona uda, ali ona odbija.

Kako će se završti naizgled nerešiva komplikacija između Kašeja i Barbare, da li svađom, brakom, prijateljstvom ili još većim neredom obojenim humorom ostaje da sačekamo 25. avgust...

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Počinje Dunav fest, ne propustite sledeće filmove
Bioskop

Smederevo

13.08.2022. 23:00

Počinje Dunav fest, ne propustite sledeće filmove

Od 19. do 25. avgusta ove godine na četiri lokacije u Smederevu biće održano peto izdanje Dunav Film Festa. U takmičarskom programu tradicionalno će se naći filmovi iz podunavskih zemalja dok selekcije Najbolji iz Evrope i Filmski globus donose i druge evropske i svetske nagrađivane filmove.
Close
Vremenska prognoza
few clouds
19°C
02.10.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve