Scena
18.11.2021. 22:10

"Mala stvar"

Nik Kejv ima iznenađenje za sve mališane

Nik Kejv
Izvor: Shutterstock

Australijski muzičar Nik Kejv napisao je i ilustrovao knjigu za decu "The Little Thing" (Mala stvar), saopštio je festival Exit.

Kejv, koji će sa pratećim bendom Bed sids, nastupiti kao hedlajner Egzita 2022. godine, izjavio da je slikovnicu prvobitno napisao za svoju trogodišnju komšinicu Esme, kaže se u saopštenju.

"Ovo je priča o Maloj stvari koja kreće na epsku avanturu, kako bi otkrila pravu prirodu svog identiteta. ''Šta sam ja?'', pita Mala stvar. Na svom putu susreće se sa različitim likovima, uključujući paradajz, rolnu toalet papira, tuš, kolačić i klip kukuruza. Svi zajedno vode Malu stvar prema konačnom radosnom otkrivanju", rekao je Kejv.

"Mala stvar" pojavila se u svetu u štampanom izdanju pre nekoliko dana, a prati je za kupce besplatna audio knjiga, koja sadrži priču u interpretaciji Nika Kejvea, uz muziku njegovog muzičkog saradnika Vorena Elisa.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Nik Kejv otvoreno o veri, nadi, pokolju...
Nik Kejv, 23. 9. 2021.

Memoari

23.09.2021. 18:11

Nik Kejv otvoreno o veri, nadi, pokolju...

Nik Kejv, prvi hedlajner EXIT festivala 2022, najavio je izlazak svojih novih memoare pod nazivom "Faith, Hope And Carnage“ (Vera, nada i pokolj), koje će objaviti izdavačka kuća "Canongate".
Close
Vremenska prognoza
clear sky
-5°C
06.02.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve