Scena
23.09.2021. 18:25
R.E.

"Stigni me ako znaš"

Popularni kviz se vraća na TV: Da li ste spremni za navijanje?

kviz, pitanja, razmišljanje
Izvor: Shutterstock

Kao što smo navikli petkom uveče, i od ovog poslednjeg u septembru gledaćemo od 22.00 časa na Prvom programu RTS-a, popularni kviz "Stigni me ako znaš".

Autori kažu da - ako se po jutru dan poznaje,  ovo bi trebalo da bude najbolja sezona do sada!

U trećem izdanju ovog popularnog kviza takmičari će nas iznenaditi svojom originalnošću, znanjem, ali ponekad i neočekivanim neznanjem koje naravno uvek daje dinamiku igri.

Kroz takmičenje nas i ove sezone vodi glumica i TV voditeljka Kristina Radenković, a scenarista i kreativni producent kviza je Dušan Bulić.

"Snimili smo treću sezonu posle tri meseca temeljnih priprema. Od preko 1.000 prijava i posle pažljivog testiranja izdvojilo se njih 136. Kao i prethodnih sezona i ove epizode će biti uzbudljive, pobednici neočekivani, a gledaoci će uz bodrenje svojih favorita moći da provere svoje znanje pod vremenskim pritiskom", kaže TV voditeljka i glumica Kristina Radenković
 
Kristina Rabrenović
Izvor: RTS - promo

Pravila kviza ostala su ista - sve podseća na društvene igre, poput "Monopola" i "Čoveče, ne ljuti se" - četiri takmičara kreću se po interaktivnoj tabli i cilj je da pomoću tačnih odgovora naprave pun krug i dođu do svojih početnih pozicija. Ukoliko na svom putu naiđu na drugog takmičara, oni ga izbacuju iz igre, odnosno "pojedu“. U svakom krugu igre, takmičari imaju po 30 sekundi da odgovore na šest pitanja iz opšte kulture. Pitanja nisu previše teška, i većina gledalaca će znati odgovor na njih.

To kviz i čini zabavnim za gledaoce različitih profila, pa je u prethodinim sezonama stekao brojnu i vernu publiku.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Dodeljene nagrade Emi, Netflix serija "razbila" (FOTO)
Kejt Vinslet, 20. 9. 2021.

Los Anđeles

20.09.2021. 10:26

Dodeljene nagrade Emi, Netflix serija "razbila" (FOTO)

Netfliksova serija “Crown” (Kruna), koja prikazuje život britanske kraljevske porodice, pobednik je ovogodišnje dodele nagrada Emi, budući da je osvojila čak sedam nagrada, prenosi CNBC.
Foto
Close
Vremenska prognoza
clear sky
16°C
29.09.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve