Scena
03.09.2021. 08:05
Tanjug

Iva Stefanović

Da li ćemo u drugoj sezoni otkriti "Tajnu vinove loze"?

vinograd
Izvor: Shutterstock

"Ako je u prvoj sezoni je bilo dosta zapleta, mislim da publika u drugoj može da očekuje još više. Neće se još rasplesti i otkriti ''Tajne vinove loze'", rekla je za Tanjug glumica Iva Stefanović, govoreći o drugoj sezoni popularne TV serije.

O svom liku u seriji "Tajna vinove loze", Stefanović je mogla samo da otkrije da je vezan za deo priče sa juga Srbije, da se upliće u život Marka Smiljanića, kog igra Marko Vasiljević, i da "dosta zakomplikuje stvari".

Stefanović očekuje da druga sezona može dostići, a možda i prestići uspeh prve, pošto je serija "napisana vrlo dobro, postoje razne linije radnje, likovi dobijaju nove dimenzije i priča se razvija na način koji publika možda nije očekivala, što je uvek intrigantno".

Iva Stefanović, 2. 9. 2021.
Izvor: FOTO TANJUG / DRAGAN KUJUNDŽIĆ

Pošto igra u Pozorištu na Terazijama, Stefanović kaže da voli mjuzikl, iako se radi o vrlo zahtevnom žanru, za koji je potrebna velika veština i trening.

"Ples, gluma i pevanje u isto vreme su dosta zahtevni za gumca i drže ga u nekom posebnom treningu. Ne mogu da kažem da mi je to teško, već je uživanje. Ali je naporno", priznala je glumica.

Sa znatnim iskustvom bavljenja sinhronizacije animiranih i igranih serija i filmova, Stefanović kaže da glumci ponekad ne prave razliku u odnosu na uobičajene tehnike zanata pa se "desi u studiju da uključuju i pokret", iako su svedeni samo na upotrebu glasa.

"Morate da dočarate lik kroz glasovnu transformaciju, a da bude uverljivo, da napraviti imitaciju originala na drugom jeziku a da ga date na našem. Nekad mi je to veći izazov nego rad na mjuziklu", zaključila je glumica.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Popularna domaća serija: Nove epizode, stara ekipa
Vojin Ćetković

Kojo, Mićalović, Janjić

06.08.2021. 16:10

Popularna domaća serija: Nove epizode, stara ekipa

U novim nastavcima serije "Tajne vinove loze", čije snimanje je upravo počelo, glumačkoj ekipi su se pridružili Nikola Kojo, Dragana Mićalović, Nataša Janjić i drugi, saopštili su producenti.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
23°C
21.06.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve