Scena
11.10.2021. 18:05
Tanjug

Festival FEDIS

Proglašena najgledanija domaća serija: Da li je i vi pratite?

Tv serija, film, televizija
Izvor: Shutterstock

Na 11. Međunarodnom festivalu drama i serija FEDIS-u, koji okuplja najznačajnije glumce i autore domaćih i regionalnih drama i serija, "Tajne vinove loze" odnela je prestižnu nagradu za najgledaniju seriju.

Ovo ostvarenje potpisuju produkcije Telekom Srbija i MetRo Productions, a nagradu su primili izvršni producent i kreator serije Dejan Karaklajić i Jasmina Lakobrija iz Telekoma Srbija.

"Izuzetno smo ponosni na dosadašnja ostvarenja i ova nagrada, kao i veliki broj nominovanih serija koje dolaze iz naše produkcije, govore u prilog tome da smo na pravom putu i da gledaoci prepoznaju kvalitet. Nagrada nas inspiriše da i ubuduće pomeramo granice i proizvodimo još kvalitetniji sadržaj“, izjavila je Jasmina Lakobrija, šef Službe za produkciju u Telekomu Srbija.

Nagrada za najgledaniju seriju nije jedina koju je ostvarenje "Tajne vinove loze“ ponelo na ovogodišnjem festivalu, budući da je posthumno nagrađen kompozitor Zoran Simjanović za muziku u toj seriji.

Dejan Karaklajić, producent i kreator serije je povodom ove prestižne nagrade kaže da je serija postigla ono o čemu svi stvaraoci tog televizijskog formata teže.

"Uspeli smo da od serije koja se bavi poljoprivredom, uzgajanjem vinove loze i pravljenjem vina, napravimo interesantnu seriju. Pretekst Mirjane Bobić i rad sa timom pisaca, na čijem čelu su bili, i u drugoj polusezoni ostali, Iva Mitrović i Marko Popović sa kreativnim producentom Markom Manojlovićem, kao i sjajan glumački tim sa Slobodom Mićalović i Vojinom Ćetkovićem na čelu, doprineo je velikoj gledanosti. Sa zadovoljstvom snimamo nastavak, drugi deo prve sezone od 36 epizoda“, kazao je Karaklajić.
Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Da li ćemo u drugoj sezoni otkriti "Tajnu vinove loze"?
vinograd

Iva Stefanović

03.09.2021. 08:05

Da li ćemo u drugoj sezoni otkriti "Tajnu vinove loze"?

"Ako je u prvoj sezoni je bilo dosta zapleta, mislim da publika u drugoj može da očekuje još više. Neće se još rasplesti i otkriti ''Tajne vinove loze'", rekla je za Tanjug glumica Iva Stefanović, govoreći o drugoj sezoni popularne TV serije.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
27°C
16.06.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve