Scena
02.12.2022. 07:10
R. E.

Za svakog po nešto

Šta sve stiže na Netflix u decembru

Netflix
Izvor: Shutterstock

Početak meseca je pravi trenutak da pregledamo listu naslova koji će se ovog decembra naći na Netflixu.

Izdvojili smo za vas nekoliko novih ostvarenja, ali i jedan kultni film koje ste možda zaboravili.

"God’s Crooked Lines" (Božje krive linije) je španski psihološki triler zasnovan na istoimenom bestseleru iz 1979. godine i ima veoma zanimljiv zaplet.

Alis je privatna detektivka koja istražuje misterioznu smrt pacijenta u jednoj psihijatrijskoj bolnici. Kako bi rešila slučaj, ona se pretvara da boluje od paranoje i biva primljena u bolnicu. Međutim, ono što će tamo videti, prevazilazi sva njena očekivanja.

Intervju Dejvida Letermana sa Volodimirom Zelenskim

Čuveni voditelj Dejvid Leterman snimio je već nekoliko epizoda emisije "Mog gosta nema potrebe predstavljati" u kojima je do sada intervjuisao bivšeg predsednika SAD Baraka Obamu, pevačicu Bili Ajliš i druge poznate ličnosti. Emisija je veoma gledana i do sada je četiri puta nominovana za nagradu "Emi".

Ovog puta Leterman je otputovao u Kijev kako bi razgovarao sa predsednikom Ukrajine, Volodimirom Zelenskim.

"Glass Onion: A Knives Out Mystery" (Nož u leđa 2)

Dugo očekivani nastavak filma "Nož u leđa" konačno ćemo moći da pogledamo od 23. decembra. Iskusni detektiv Benoa Blank, kojeg glumi Danijel Krejg, ovoga puta putuje u Grčku, kako bi rešio novu misteriju.

Prvi deo filma je bio hvaljen zbog savršene kombinacije komedije, drame i misterije, pa se od drugog dela ne očekuje ništa manje.

"Troja"

Malo ko nije gledao čuvenu epsku dramu o Trojanskom ratu u kojoj je Bred Pit tumačio glavnu ulogu. Film je doživeo veliki uspeh i zaradio je skoro 500 miliona dolara.

Radnja je inspirisana Homerovom "Ilijadom" i prati priču o ratu koji počinje kada trojanski princ Paris otme lepu Helenu, ženu spartanskog kralja Menelaja. Ova situacija daje izgovor Menelajevom bratu, kralju Agamemnonu da napadne Troju. Da bi osigurao pobedu, poziva Ahileja, najvećeg grčkog ratnika svih vremena, koji pristaje na bitku samo da bi postao besmrtan.

Inače, Bred Pit je nedavno izjavio da je jedina uloga zbog koje se kaje, upravo uloga Ahileja u ovog filmu.

Na Netflix ovog meseca stiže i dugo očekivana dokumentarna serija o Hariju i Megan, ali tačan datum kada će biti dostupna na platformi, još uvek nije poznat. Sudeći po trejleru, dokumentarac će biti vredan čekanja.

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

"Vatican girl": Dokumentarac o jedinoj nestaloj osobi u Vatikanu
Vatikan

Slučaj traje 40 godina

27.11.2022. 13:05

"Vatican girl": Dokumentarac o jedinoj nestaloj osobi u Vatikanu

Sve je počelo kao mala lokalna priča o mladoj devojci koja je nestala jednog vrelog letnjeg popodneva. Problem koji se prvih dana ticao samo porodice nestale devojke vremenom je prerastao u jedan od najpoznatijih nerešenih slučajeva u Italiji, ali i šire. Slučaj koji je uključio KGB, politiku Hladnog rata, italijansku mafiju, novac, Vatikan... I koji traje već gotovo 40 godina.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
11°C
21.02.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve