Scena
30.08.2021. 10:40
Tanjug

"Odakle to dolazi"

Sting: Neću da se petljam sa ljudima koji sumnjaju u efikasnost vakcina

sting
Izvor: EPA / HAYOUNG JEON

Slavni britanski muzičar Gordon Metju Tomas Samner, poznatiji kao Sting (69), nema dileme oko efikasnosti vakcina i kaže da je vrlo opasno reći ljudima da ne veruju vakcinama.

"Svako ima pravo na svoje mišljenje. Međutim, smatram da je opasno reći ljudima: Ne verujte vakcinama. Mislim, odakle to dolazi? Nisam siguran da to nauka podržava", rekao je Sting za "Los Anđeles tajms."

On je rekao da je vakcinisan i da nije imao ni trunku dileme.

"Dovoljno sam star da se sećam dečije paralize, odnosno, dece iz moje ulice koja su bila obogaljena tom bolešću, a koja je kasnije brzo istrebljena vakcinama. Tako da uopšte neću da se petljam sa ljudima koji sumnjaju u efikasnost vakcina", dodao je Sting.

Britanac još ne može da kaže kojim tokom će ići muzička scena.

"Trenutno moramo da čekamo i da vidimo šta će se desiti. Svi bi trebalo da se osećaju bezbedno - publika, izvođači, ljudi koji rade u organizaciji koncerata. Nadam se da će vakcine uraditi svoj posao do trenutka dok ne počne šou muzičara. Veliki sam pobornik vakcina", rekao je Sting.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

"Krali smo po samoposlugama da bismo imali Čarlija Votsa za bubnjevima"
Čarli Vots 27.8.2021.

Odlazak legende

28.08.2021. 08:35

"Krali smo po samoposlugama da bismo imali Čarlija Votsa za bubnjevima"

„Ne znam šta drugi misle, ali ne bih imao ništa protiv da ʼRolingstonsiʼ kažu: vreme je“, rekao je Čarli Vots za „Gardijan“ povodom svog 80. rođendana u junu ove godine. Svega dva meseca kasnije kraj je zaista došao. Čuo se poslednji udarac u bubanj.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
0°C
21.01.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve