Sport
08.12.2023. 08:29
Beta

Duža pauza za pleja

Veliki peh za Partizan - Avramović polomio nogu

1
Izvor: BETAPHOTO / Marko Metlas

Partizan je pobedio Milano u Evroligi, ali je na duže vreme izgubio Aleksu Avramovića, koji je na tom meču doživeo težu povredu.

Trener Partizana Željko Obradović potvrdio da je košarkaš crno-belih Aleksa Avramović u pobedi nad Olimpijom u utakmici 13. kola Evrolige doživeo lom noge.

"Aleksa se ozbiljno povredio, to je prelom noge... Toliko nesrećnih stvari koje su se njemu dogodile u ove dve godine da je to neverovatno", rekao je Željko Obradović.

Reprezentativac Srbije je na početku meča loše doskočio i činilo se da je došlo do uganuća skočnog zgloba, zbog čega se nije vraćao na teren, ali se pokazalo da je u pitanju teža povreda, zbog čega će Avramović morati na dužu pauzu.

Avramović je imao dosta pehova u prethodnom periodu. Nedavno je polomio nos na meču sa Cedevita Olimpijom i zbog toga je nosio zaštitnu masku, dok je prethodnu sezonu počeo sa zakašnjenjem, jer je imao prelom ruke.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

KK Partizan zabranio gledaocu dolazak na domaće utakmice
1

Nedolično ponašanje

14.11.2023. 10:55

KK Partizan zabranio gledaocu dolazak na domaće utakmice

Košarkaški klub Partizan saopštio je da je jednom gledaocu zabranio ulazak u dvoranu na sve utakmice koje crno-beli igraju kao domaćini zbog nedoličnog ponašanja prema igraču beogradske ekipe.
Close
Vremenska prognoza
light intensity shower rain
11°C
03.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve