Sport
20.12.2023. 21:34
Beta

Zbogom ili samo doviđenja

Bahar (ne)će "prezimeti" na klupi Zvezde

1
Izvor: BETAPHOTO / DRAGAN KARADAREVIC

Crvena zvezda je na večitom derbiju ostala bez pobede i prvog mesta na tabeli nakon jesenjeg dela Superlige, a pitanje je da li i bez trenera Baraka Bahara.

Barak Bahar rekao je posle poraza od Partizana (1:2), da je rano da se govori o njegovoj budućnosti na klupi Zvezde.

"Tek se završila utakmica, ne mogu da pričam o svom statusu. Ovde sam da radim predano, da dajem sve od sebe, da učinim najbolje što mogu za ovu ekipu. Imaću priliku da sednem sa menadžmentom kluba i razgovaramo o onome što nam predstoji", rekao je Bahar.

On je rekao da mu je žao zbog navijača.

"Moramo da se oporavimo, ovo je težak trenutak za nas, naravno uznemireni smo zbog poraza. Potreban nam je odmor, a onda ćemo razmišljati o narednom periodu", zaključio je Barak Bahar.

I dok izraelski stručnjak tuguje, pojedini portali u Srbiji pišu i da će početi pakovanje kofera. Mnogi navode da je on već bivši trener Zvezde i da je uprava kluba iz Ljutice Bogdana već krenula u potragu za novim šefom stručnog štaba.

Nezvanično se pominje da bi njega na klupi crveno-belih trebalo da nasledi Vladan Milojević. On je već radio u Zvezdi i to sa dosta uspeha - dva puta je uveo klub u Ligu šampiona, jednom u Ligu Evrope, a osvojio je dve titule u Superligi.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
clear sky
24°C
28.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve