Sport
29.03.2022. 19:05
Beta

Iskoristili priliku

Barselona obezbedila pojačanja

Barselona
Izvor: Shutterstock

Fudbalski klub Barselona blizu je dovođenja igrača Andreasa Kristensena i Franka Kesija, preneli su španski mediji.

Kristensenu na kraju sezone ističe ugovor sa Čelsijem, koji ne može da mu ponudi nove uslove zbog teške finansijske situacije nakon što su vlasniku kluba Romanu Abramoviču zamrzli imovinu posle ruske vojne intervencije u Ukrajini.

Fudbaler Milana Kesi će ovog leta postati slobodan igrač, a predsednik Barselone Djoan Laporta nagovestio je da su dogovori sa obojicom već postignuti.

"Završili smo dva igrača kojima ističu ugovori. Jedan je fudbaler sredine terena, a drugi je centralni bek. Ali nije mi dozvoljeno da pominjem imena", rekao je Laporta za RAC 1.
 

On je dodao da je zadovoljan kako se Adama Traore uklopio u ekipu, u koju je u januaru došao na pozajmicu iz Vulverhemptona.

Barselona se oporavlja od finansijske krize pa pokušava da ne potroši mnogo novca u letnjem prelaznom roku, ali je Laporta rekao da bi želeo da Traore potpiše ugovor. Dogovor bi uključivao Fransiska Trinkaa, koji je trenutno na pozajmici u Vulverhemptonu.

"Mislim da bi ta zamena bila veoma dobra opcija. Zadovoljni smo uticajem u ekipi, stavom i nastupima Traorea", naveo je Laporta.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Ukoliko ne dovede Holanda, Barselona ima rezervni plan
Barselona

Kakav bi to transfer bio

15.03.2022. 16:40

Ukoliko ne dovede Holanda, Barselona ima rezervni plan

Fudbalski klub Barselona pokušaće na leto da dovede napadača Liverpula Mohameda Salaha, ukoliko ne uspeju da dogovore dolazak Erlinga Holanda, preneo je danas Skaj.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
6°C
26.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve