Sport
30.06.2022. 14:59
Beta

Streljaštvo

Bravo! Zlatna medalja za Milenka Sebića

1
Izvor: BETAPHOTO/Press sluzba OKS/ IVICA VESELINOV

Reprezentativac Srbije u streljaštvu Milenko Sebić osvojio je u četvrtak zlatnu medalju na Mediteranskim igrama u Oranu, u disciplini vazdušna puška.

Osvajač bronzane medalje sa Olimpijskih igara u Tokiju je u finalu pobedio hrvatskog predstavnika Mirana Maričića sa 17:15.

"Bilo je izuzetno teško. Glavni meč je bio veoma težak, jer sam poslednjih nekoliko meseci imao problem sa pucanjem vazdušnom puškom, gde sam jedno vreme mislio da je problem u meni, a onda sam zamenio mehanizam u mojoj pušci i video sam da je problem na drugom mestu.

Finale je bilo solidno, imao sam tremu i pritisak, ali sam uspeo to da iskontrolišem i da se izborim za zlatnu medalju. Prezadovoljan sam, jer su ovo moje prve Mediteranske igre u karijeri i odmah sam uspeo da osvojim zlatnu medalju", rekao je Sebić, preneo je Olimpijski komitet Srbije.

1
Izvor: BETAPHOTO/Press sluzba OKS/ IVICA VESELINOV

Drugi srpski predstavnik Lazar Kovačević zauzeo je peto mesto u finalu.

Srbiji je ovo 11. medalja na Mediteranskim igrama u Alžiru.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Mikec i Sebić pozvani u "Kup predsednika“.
Damir Mikec, 29. 7. 2021.

Bravo, momci!

12.08.2021. 16:05

Mikec i Sebić pozvani u "Kup predsednika“.

Srpski strelci Damir Mikec i Milenko Sebić nalaze se među deset najboljih na najnovijim svetskim rang listama Međunarodne streljačke federacije objavljenim posle Olimpijskih igara u Tokiju.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
28°C
09.08.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve