Sport
30.04.2023. 12:52
R.E./Kurir

Legenda Partizana

Duško Vujošević: "Prisustvujemo ispisivanju istorije..."

Duško Vujošević
Izvor: EPA / SERGEI ILNITSKY

Pozicija u kojoj se KK Partizan trenutno nalazi neodoljivo podseća na onu od pre 13 godina kada su crno-beli igrali fajnal-for Evrolige

To ne vide samo romantičari, ili najverniji navijači Partizana, već i najveći deo košarkaške Evrope. 

Pre 13 godina KK Partizan je sa klupe predvodio legendarni Duško Vujošević, a na terenu su bili neki drugi momci.

Vujošević možda više nije trener KK Partizana, ali ga i dalje poznaje u dušu. Zbog toga se ne treba čuditi kada kaže da je ovakav rasplet serije sa Realom predviđao... 

"Prijateljima sam ranije rekao da će Partizan eliminisati Real sa 3:0. Međutim, sada snaga Reala mnogo zavisi od toga u kakvom je stanju Tavares. Iskusniji igrači Reala su malo prezreli, a mlađi tek treba da dostignu nivo kvaliteta. Ogromna prednost Partizana u ovoj seriji je Željko Obradović, a ekipa igra s velikim kvalitetom, strašću i u transu. Navijači su prepoznali tu energiju, toliko prodatih sezonskih karata, pa su sad išli da ih čekaju u pola šest ujutru..." rekao je Vujošević za "Kurir" i dodao:
 

"Siguran sam da će se plasirati na fajnal-for, a tamo je sve moguće jer vidite po dosadašnjim rezultatima da su ekipe u ovoj fazi izjednačene. Radujem se, naravno, prisustvujemo ispisivanju istorije".

Vujošević je imao i poruku za navijače Partizana.

"Oni koji uđu u Arenu treba da budu svesni da je Partizan iznad svih i da ne treba da naprave nijedan potez koji bi doveo do nekog kažnjavanja i doveo u pitanje gospodstvo", poručio je Vujošević.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
clear sky
18°C
02.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve