Sport
31.10.2017. 15:11
R.E.

INTERSPORT U TC MERCATOR PREDSTAVLJA NOV KONCEPT KUPOVINE: Novi brendovi, bogat asortiman, dodatni sadržaj za ljubitelje sporta

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Svi koji su se u petak zatekli u tržnom centru Mercator bili su u prilici da prisustvuju svečanom otvaranju nove Intersportove prodavnice koja se prostire na dva nivoa i 1.300 kvadrata prodajnog prostora. Uz prisustvo velikog broja predstavnika medija i poznatih ličnosti iz sveta sporta predstavljen je potpuno novi sadržaj sportske radnje na našem tržištu, koji nudi potrošačima veliki izbor svetskih brendova i artikala.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
Duško Savanović

U društvu proslavljenog košarkaškog reprezentativca Duška Savanovića, prisutni su se oprobali u bacanju trojki i tako obezbedili vredne nagrade iz asortimana Intersporta.

Ovom prilikom najavljena je zajednička akcija Intersporta i Sekretarijata za obrazovanje i dečju zaštitu “100 lopti za škole na Novom Beogradu“.

“Želeli smo da obradujemo učenike svih osnovnih i srednjih škola na teritoriji opštine Novi Beograd i uz podršku Sekretarijata za obrazovanje i dečju zaštitu grada Beograda počeli smo sa realizacijom incijative jer verujemo da su sport i rekreacija osnov za pravilan razvoj dece i omladine”, rekao je g. Branko Mirković, direktor lokalnog društva Intersport Srbija i dodao: “planiramo da akciju proširimo sa otvaranjem svake nove prodavnice, na lokalnom nivou. Tako ćemo u narednih nekoliko nedelja ovu incijativu sprovesti i na teritoriji opštine Stari grad.”

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
Igor Raičević, podsekretar Sekretarijata za obrazovanje i dečju zaštitu grada Beograda i Branko Mirković, direktor lokalnog društva Intersport Srbija

“Grad Beograd i Sekretarijat za obrazovanje i dečju zaštitu čine sve da uslovi u svim školama budu što bolji ali je pomoć kompanija koje su spremne da budu društveno odgovorne uvek dobrodošla i uvek ćemo je pozdraviti i podržati. Preko leta smo u opremanje škola u Beogradu uložili oko 100 miliona dinara ali to nije dovoljno. Zajedno sa odgovornim kompanijama možemo mnogo više”, izjavio je g. Igora Raičevića, podsekretar Sekretarijata za obrazovanje i dečju zaštitu grada Beograda.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
Duško Savanović i pobednik u bacanju trojki

Na dan otvaranja, specijalni gosti bili su i Nada Piliškić, internacionalno sertifikovani personalni trener FISAF i Miroslav Žikić, prvak Balkana u kategoriji fitnes modela, od kojih su posetioci mogli da dobiju savete o pravilnom vežbanju i važnosti zdravog stila života. Najbolji srpski stritbol igrač, Nemanja Blažić Triki oduševio je prisutne svojim trikovima sa košarkaškom loptom i dokazao zašto njegovi snimci na Jutjubu imaju zavidan broj pregleda. Uz dobru muziku i celodnevni program koje su vodile poznate radijske novinarke Ivana Drobnjaković i Olivija Rogić, kupci su birali sportsku odeću i obuću iz najnovijih kolekcija svetskih brendova.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
Duško Savanović, basket izazov

Intersport je vodeća maloprodajna mreža na svetskom tržištu sportske odeće, obuće i opreme, posluje u 45 država, a u Srbiji je prisutan od 2002. godine. Pored svoje bogate ponude za muškarce, žene i decu, kojom pokriva izuzetno veliki broj sportova, Intersport se izdvaja od konkurencije.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
5°C
20.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve