Sport
05.11.2019. 13:06
Index.hr

KLOP O GVARDIOLI: Nije lepo to što priča o Liverpulu i Maneu

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Liverpul i Mančester Siti u nedjelju od 17:30 na Anfildu igraju veliki derbi 12. kola Premijerlige koji bi mogao usmeriti dalji tok sezone.

Obe ekipe su u prošlom kolu u dramatičnim preokretima došli do pobeda 2:1 protiv Aston Ville, odnosno Sautemptona, a odmah nakon utakmice Pep Gvardiola započeo je rat rečima s Liverpulom. Klopova ekipa gubila je do 87. minute, da bi preokrenula golovima Robertsona i Manea u 94. minuti, piše Index. hr.

Senegalac je dobio žuti karton u prvom poluvremenu zbog simuliranja, a Gvardiola ga je kritikovao za glumu.

"On je strašan talenat. Ima talenat za fudbal, a ima i za glumu. Ipak, ima i za postizanje važnih golova u sudijskoj nadoknado, a to je najvažnije", rekao je Sitijev trener.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
EPA-EFE/PETER POWELL EDITORIAL

Jirgen Klop nije dugo čekao da uzvrati svom  kolegi i tako dodatno potpali tenzije uoči velike utakmice.

"Nisam mogao da verujem da je to rekao. Ne znam je li govorio o Sadiju ili o nama generalno, ali u ni jedno ni drugo nije lepo. Nije mi samo jasno kako je stigao da vidi tu situaciju odmah nakon što se završila njihova utakmica", rekao je Nemac i dodao:

Povezane vesti - "NE MOŽE TO TAKO" Klop: Mislite na igrače, a ne na vaše novčanike

"Što se Maneovog kartona tiče, kontakta je bilo. Možda nije bio penal, ali bilo je kontakta, a Sadio se sigurno nije bacio sam od sebe ili pao preko sopstevne noge. Siguran sam da bi on isto tražio penal da je Siti bio u takvoj situaciji".

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
14°C
25.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve