Sport
28.09.2021. 10:08
R.E.

Nikola Anelka

"Mesi mora da služi Mbapeu"

Mbape
Izvor: EPA / CHRISTOPHE PETIT TESSON

Čuveni francuski napadač Nikola Anelka kometarisao je situaciju na Parku Prinčeva i razloge zbog kojih klub deluje kao da ne funkcioniše iako je ispunjen fudbalskim zvezdama.

Da li zato što je Francuz kao Mbape ili zaista to misli, ali Anelka smatra Mbape prva zvezda tima i da njemu ostali moraju da budu podređeni, pa čak i Mesi. 

"Mbape mora da bude vođa navale, jer on je broj jedan. Mesi je bio to u Barseloni, ali sada mora da služi Mbapeu. Pet godina je u klubu i čak i Mesi to mora da poštuje", rekao je Anelka u izjavi za Parizjen pa zatim dodoa:

Anelka
Izvor: EPA / T. MUGHAL

"Mbape je nezamenljiv. Kad je reč o brzini, nema boljeg na svetu i Pari Sen Žermen mora da uradi sve što može kako bi on ostao. Ali mislim da je on već odlučio. Želi više i to je normalno. Da je poslednje tri sezone igrao u Engleskoj ili Španiji već bi dobio Zlatnu loptu. Ako ode možemo samo da mu kažemo hvala za sve".

Sa druge strane Anelka je prokomentarisao nedavnu odluku Poketina da izvede Mesija iz igre i jasno stao na stranu Argentinca. 

"Ne menjaš dobitnika Zlatne lopte ako još nije postigao gol. Mesi to neće zaboraviti Poketinu i teško će sada popraviti situaciju. Ne smeš tako da se ponašaš prema Mesiju", iskren je Anelka.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Mesi oborio Peleov rekord
Lionel MEsi

Za istoriju

10.09.2021. 09:07

Mesi oborio Peleov rekord

Fudbaleri Argentine savladali su Boliviju 3:0 u nastavku južnomaeričkih kvalifikacija, uz istorijski het-trik Lionela Mesija.
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
10°C
24.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve