Sport
11.08.2021. 12:20
Tanjug

"Zato sam ovde"

Mesi: San mi je da osvojim još jednu Ligu šampiona

Lionel mesi
Izvor: EPA / CHRISTOPHE PETIT TESSON

Argentinski fudbaler Lionel Mesi izjavio je da je srećan što je potpisao za francuski klub "Pari Sen Žermen" i da je spreman da pomogne timu da osvoji prvu titulu u Ligi šampiona.

"Zato sam ovde. To je ambiciozan klub. Vidite da su spremni da se bore za sve", rekao je Mesi na konferenciji za novinare, a prenosi agencija Rojters.

"Moj san je da osvojim još jednu Ligu šampiona i mislim da je ovo idealno mesto za to", poručio je Mesi.

Lionel Mesi
Izvor: EPA / CHRISTOPHE PETIT TESSON

Argentinac je priznao da ne zna kada će moći da debituje, s obzirom da nije igrao od prošlog meseca, kada je sa svojom zemljom osvojio "Kopa Amerika".

"Vraćam se sa odmora, bio sam mesec dana van terena", rekao je argentinski fudbaler.

"Potrebno mi je malo predsezone da se vratim u formu. Nadam se da će debitovanje biti uskoro, ali ne mogu vam dati datum. To zavisi od trenera", poručio je on.

Mesi je u nedelju plakao kada je navijačima Barselone rekao da napušta taj klub i kada je priznao da se, iako je tužan, raduje novom izazovu.

"Uvek ću biti zahvalan Barsi i navijačima. Otišao sam tamo kao dečak i imali smo dobrih i loših trenutaka", rekao je on.

"Navijači Barse su znali da ću se pridružiti dobrom klubu, i da ću se boriti za Ligu šampiona, jer znaju da volim da pobeđujem, da sam pobednik i da želim to da nastavim", rekao je Mesi.

"Ne sumnjam da su ciljevi PSŽ-a pobeda i rast. Bilo bi lepo, s jedne strane, sresti se sa njima u Ligi šampiona, posebno sa navijačima, ali s druge strane, čudno je vratiti se kući u majici drugog tima - ali to je fudbal", zaključio je Mesi.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Mesijev tata otkrio u koji klub ide njegov sin
Lionel Mesi

Dešava se...

10.08.2021. 13:06

Mesijev tata otkrio u koji klub ide njegov sin

Lionel Mesi je pristao da se pridruži francuskom fudbalskom klubu "Pari Sen Žermen" (PSŽ) nakon njegovog iznenadnog odlaska iz Barselone, izjavio je Mesijev otac Horhe Mesi.
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
15°C
20.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve