Sport
15.11.2023. 12:01
Beta

Fudbalski savez Srbije

Klinci, besplatno Srbija - Bugarska! "Orlovima" treba podrška

fudbal utakmica srbija deca
Izvor: FSS

Fudbalski Savez Srbije (FSS) uputio je poziv svim osnovnim školama, školama fudbala i fudbalskim klubovima koji rade sa decom osnovnoškolskog uzrasta da se pridruže podršci reprezentaciji u odlučujućoj utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koju Srbija igra protiv Bugarske u Leskovcu.

FSS je pozvao predstavnike škola i klubova da se prijave putem e-mail adrese [email protected] do subote, 18. novembra do podneva.

Besplatne ulaznice moći će da se preuzmu na dan utakmice, ispred ulaza na istočnu tribinu stadiona Dubočica u Leskovcu.

Posebno je navedeno da će ulaz na stadion biti dozvoljen isključivo osobama mlađim od 14 godina, u skladu sa kaznom Evropske fudbalske unije zbog "rasističkog ponašanja navijača".

"Ulaznice se mogu preuzeti na dan utakmice, 19. novembra ispred ulaza na istočnu tribinu na kojoj će deca uz pomoć volontera Fudbalskog saveza Srbije biti smeštena", naveo je FSS.

Utakmica Srbije i Bugarske igra se u nedelju od 15 časova u Leskovcu. Srbiji je potreban bod da bi se plasirala na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj 2024. godine.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Piksijev spisak igrača za Bugarsku i Belgiju
1

Selektor

10.11.2023. 13:41

Piksijev spisak igrača za Bugarsku i Belgiju

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković saopštio je spisak igrača za utakmicu protiv Bugarske, poslednju, odlučujuću u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. godine i za prijateljski meč protiv Belgije.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
21°C
27.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve