Sport
08.06.2023. 20:05
Beta

Kvalifikacije

Uefa smanjila kaznu Srbiji...

Fudbal
Izvor: Shutterstock

Žalbena komisija Evropske fudbalske unije (Uefa) smanjila je kaznu Fudbalskom savezu Srbije (FSS), pa će reprezentaciju u Beogradu 7. septembra protiv Mađarske bodriti deca mlađa od 14 godina, saopštio je FSS.

FSS je prethodno kažnjen zabranom igranja dva meča pred publikom (protiv Mađarske i Crne Gore u kvalifikacijama za EP), zbog pogrdnog skandiranja navijača na utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Crne Gore u Podgorici.

Fudbalska reprezentacija Srbije posle dva kola zauzima prvo mesto u Grupi G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo sa maksimalnim učinkom.

Srbija 16. juna u Beču igra prijateljski meč protiv Jordana, a četiri dana kasnije u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo gostuje Bugarskoj.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Piksijeve zablude - izgubili, a nisu poraženi
Piksi 1.4.2023.

Presporo, mučno...

01.04.2023. 14:05

Piksijeve zablude - izgubili, a nisu poraženi

Lepo je kad se pobeđuje. Još lepše kada te i takve, sada više i nije bitno kako ostvarene pobede, jedan decenijski san polako pretvaraju u zbilju i Srbiji, onoj fudbalskoj, gotovo na tacni daruju plasman na šampionat Evrope, na kojem Srbija, nikada kao Srbija, zapravo nije učestvovala. Jesu u prošlosti, istina je, neki njeni igrači, takođe i treneri, ali pod zastavom neke druge zemlje.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
13°C
28.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve