Sport
25.06.2021. 15:53
R.E.

Žoc je trener Partizana

Vratio se!

Željko Obradović
Izvor: EPA / ANATOLY MALTSEV

Posle vesti da dolazi u Partizan, pa demantija da se o tome tek pregovara, sada je stigla i zvanična potvrda - Željko Obradović je novi trener Partizana! Kako je predsednik crno-belih Ostoja Mijailović potvrdio Mozzart Sportu, ugovor je potpisan na tri godine.

"Vratio se! Najtrofejniji trener Evrope, čovek koji je sa crno-belima 1992. godine osvojio titulu šampiona Starog kontinenta, čovek koji je u dosadašnjoj karijeri osvojio sve što se osvojiti može, ponovo je trener košarkaškog kluba Partizan!U govor je potpisan na tri godine", navodi se u saopštenju na klupskom sajtu.

Kako se navodi, zvanična promocija biće održana u ponedeljak 28. juna, kada će biti organizovana konferencija za medije.

"Srećni smo i zadovoljni što se Željko Obradović vratio. Mislim da je svaka reč suvišna, a istovremeno nedovoljno jaka da opiše šta njegov povratak znači za Partizan. O više detalja ćemo pričati na konferenciji za medije. Ceka nas veliki posao", poručio je predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Tamna strana fudbala
Slaviša Kokeza

Fudbalski savez Srbije

09.06.2021. 17:50

Tamna strana fudbala

Fudbalski savez Srbije funkcioniše kao veoma profitabilna kompanija koja svake godine „okreće“ ogroman novac. Ako je verovati bivšem predsedniku Slaviši Kokezi, na računu krovne organizacije uvek se nalazi bar 10.000.000 evra.
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
10°C
24.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve