Sport
08.01.2020. 18:39
R. E.

"ZABAVNO JE GLEDATI GENIJA" Vest: Svi bi hteli da imaju Dončića

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Istinska legenda svetske košarke, čovek po kojem je urađen logo NBA lige i neko ko važi za jednog od 50 najboljih igrača svih vremena - Džeri Vest opisao je nedavno stanje najjače lige na svetu usled čega se dotakao i igre Luke Dončića.

"Prelepa je to igra kada se igra kako treba. Kada se ne igra kako treba, onda nije", rekao je Vest, a potom i odgovorio na pitanje ga li Dončić igra košarku "kako treba":

"O Bože, da. Svi bi voleli da imaju 20-godišnjaka kao što je on, nekog ko još nije ni došao nadomak svog vrhunca. Zabavno je gledati genija".

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
EPA/MIKE NELSON

"Genija?", upitali su novinari Vesta.

"Ja sam već dugo ovde, video sam mnogo odličnih igrača. Koliko superstarova ima u jednom truntku u ligi? Pet, možda šest. Postoji razlika između superstara i Ol-stara. Superstar je drugačiji - i on (Dončić) je upravo takav", jasan je Vest.

Povezane vesti -  "FENOMENALAN JE" Džordan o Dončiću: Biće neverovatno gledati ga

Vest veruje da Dončić može još mnogo da napreduje i dodaje da može da bude bolji od najboljeg igrača Dalasa svih vremena.

"Pogledajte Dalas. Jedan igrač ih je transformisao u plej-of tim. On će biti najbolji igrač kojeg je Dalas ikada imao. Izuzetno poštujem Novickog, ali Dirk nije Dončić", zaključio je Vest.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
light rain
8°C
25.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve