Sport
12.12.2023. 19:25
R.E.

Crno-beli u problemu

Zašto Željka Obradovića boli glava

1
Izvor: BETAPHOTO / IVICA VESELINOV

Ognjen Jaramaz sigurno neće trenirati, dok Ledej i Naneli takođe imaju probleme, izjavio je trener Partizana Željko Obradović dan uoči odlaska u Kaunas, gde će crno-beli u četvrtak gostovati Žalgirisu u meču 14. kola Evrolige.

Crno-beli od početka sezone imaju problema sa povredama i sigurno je da u Kaunasu Željko Obradović neće moći da računa na Trifunovića, Avramovića i Kaminskog, a sada je pod znakom pitanja i Jaramaz koji se povredio u meču sa Studentskim centrom.

"Jaramaz sigurno neće trenirati, Ledej i Naneli takođe imaju probleme. Nadam se da će nas biti osam ili devet na treningu i da ćemo probati i na takav način da se pripremimo i da vidimo sutra u kakvom će stanju biti ti igrači koji bi eventualno mogli da igraju tu utakmicu. Smailagić je juče dobio udarac, bolela ga je glava na terenu, ali to je udarac. Za Jaramaza ne znamo kako će da izgleda", rekao je trener Partizana Željko Obradović.

Crno-beli trenutno imaju bilans od sedam pobeda i šest poraza i na deobi su šestog mesta Evrolige.

"Svako naredno gostovanje će biti najteže. Žalgiris je tim koji igra izvanredno, imaju jasnu ideju kako i gde da napadaju i imaju ogromnu energiju, kako napadački tako i odbrambeno", kaže Obradović i dodaje da će biti teško igrati na gostovanju u Litvaniji.

Utakmica u Kaunasu igra se u četvrtak od 19 časova.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
few clouds
17°C
01.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve