Vesti
18.01.2023. 20:05
Beta

Nova opcija

Novosađani, kada vam u gradu nešto smeta pišite u Viber grupu

Novi Sad, voz
Izvor: Ekspres

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić naložio je Gradskoj upravi za inspekcijske poslove da na aplikaciji Viber otvori broj na koji će građani moći da prijavljuju probleme u gradu, saopšteno je danas iz njegovog kabineta.

 

Gradonačelnik je doneo Zaključak kojim se predviđa da broj telefona bude namenjen isključivo građanima za prijavu na terenu uočenih oštećenja vertikalne signalizacije, javne rasvete, kao i svih drugih oštećenja na javnoj površini, u cilju lakšeg i bržeg rešavanja problema.

Kako se navodi u saopštenju, na taj način će gradjani u bilo koje vreme, 24 sata dnevno, putem mobilne aplikacije "Viber" na broj telefona 064/8448636, fotografijom, video zapisom ili porukom moći da lociraju, opišu problem, prijave ga i pošalju nadležnoj službi, odnosno Gradskoj inspekciji.

"Grad Novi Sad će preuzimati aktivnosti na otklanjanju uočenih problema, a prioritetno će raditi na nedostacima koji ugrožavaju bezbednost gradjana", dodaje se.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Novi Sad više nije prestonica kulture
Novi Sad

Sad i zvanično

10.01.2023. 12:16

Novi Sad više nije prestonica kulture

Nosioci titule kulturnih prestonica tokom 2022. godine, gradovi Eš (Luksemburg), Kaunas (Litvanija) i Novi Sad (Srbija) predali su u Atini te titule prestonicama kulture za 2023. godinu, Temišvaru (Rumunija), Vespremu (Madjarska) i domaćinu Elefsini (Grčka).
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
10°C
18.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve