Vesti
26.01.2022. 11:35
Tanjug

"Čast, ali i obaveza"

Šapić potvrdio da će se kandidovati za gradonačelnika Beograda

Aleksandar Šapić
Izvor: Marko Stevanović

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke i predsednik opštine Novi Beograd, Aleksandar Šapić, potvrdio je da će biti nosilac izborne liste SNS-a za Beograd i da će se na izborima 3. aprila kandidovati za gradonačelnika glavnog grada Srbije.

Šapić je rekao da će 11. februara biti održan Glavni odbor SNS-a na kojem bi trebalo da budu usvojene i republička i gradska lista, i da će 14. ili 15. februara biti raspisani izbori.

Predsednik opštine Novi Beograd podsetio je da se na tom mestu nalazi već 10 godina i da se prestonicom bavi već 12 godina.

Šapić je podsetio da se 2018. kandidovao za funkciju gradonačelnika i da bi mu bila čast da se opet nađe u trci.

"To je čast, ali i obaveza. Ja sam čovek sa obe noge na zemlji i u ovom poslu sam poprilično dugo. Ispred nas je važan period u kome treba Beograđanima predstaviti razvojne planove za glavni grad", poručio je Šapić, gostujući na Pink televiziji.
 

Kazao je da će se u narednom periodu podruditi, kako bi zadobio poverenje građana.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Predizborno prebrojavanje
REFERENDUM, 16. 1. 2022.

Referendum

23.01.2022. 08:10

Predizborno prebrojavanje

Referendum je definitivno, na manje od tri meseca pred izbore, poslužio političkim partijama kao opipavanje pulsa birača. Predizborna trka tek predstoji, a građani će tek meriti i seći. Ono što je sigurno jeste da će strankama za postizanje željenih rezultata biti neophodno jedinstvo kako unutar partija tako i unutar koalicija
Close
Vremenska prognoza
clear sky
8°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve