Život
08.06.2022. 22:05

Beograd

Ako niste znali i ulični psi imaju svoj festival

Pas
Izvor: Shutterstock

Vreme je da se na jednom mestu okupe psi, profesionalci, vlasnici i ljubitelji pasa. Festival je edukativnog, zabavnog karaktera promovišući nove tendecije u odabiru, odgajanju i udomljavanju, a i tretiranju pasa.

Takođe ima misiju da podigne svest o značaju pasa u svakodnevnom životu kao i da promoviše humanost i zaštitu životinja. Na festivalu možete saznati kako izabrati psa po meri, kako i zašto usvojiti psa, kako vaspitati psa, kako psi utiču na razvoj deteta, ali i trendove u psećem šizu frizu. Na jednom mestu će se naći uzgajivačnice, proizvođači hrane, pet shopovi, veterinari, azil, dreseri, dizajneri i frizeri, čak i poslastičarnica za pse.

Razne kreativne radionice, ali i rad sa decom sa posebnim potrebama i psima.

Predstavićemo i novo zanimanje – Ulični šetač pasa. Pored Beograda Festival će biti organizovan i gradovima regiona Skoplje, Podgorica, Zagreb, Sarajevo i Ljubljana.

Pas
Izvor: Shutterstock

Svratite do Kalemegdana i posetite festival koji okuplja ne samo vlasnike pasa i pse , već i sve one koji vole pse i imaju svest o tome da je pas čovekov najbolji prijatelj i zaštitnik! Ljubimac u porodicu unese lepotu druženja i obogaćuje život. Festival će biti organizovan od 17. do 19. juna.

Sigurno ćete uživati u ovom porodičnom, društveno – odgovornom i zabavnom festivalu.
.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Sirote mačke, zabranjeno im da mrdnu iz kuće
mačka

Do kraja avgusta

18.05.2022. 21:10

Sirote mačke, zabranjeno im da mrdnu iz kuće

Vlasti nemačkog gradića Valdorfa naredile su vlasnicima mačaka u nekim delovima grada da svoje ljubimce drže zatvorene u kući do kraja avgusta, dok ne prođe period gnežđenja jedne veoma ugrožene ptičje vrste.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
1°C
04.12.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve