Život
24.03.2022. 21:10
R.E./ WELL+GOOD

Biće para

Horoskop ovog proleća: Najbolji dan za novac za svaki znak

horoskop
Izvor: Shutterstock

Prema astrolozima, kosmos je savršeno postavljen. Svaki horoskopski znak će ovog proleća moći da crpi energiju u izobilju i imaće svoj "najbolji dan za novac"

Ovan - 28. maj

Astrolog i voditelj podkasta "Navodna astrologija" Dana De Franco kaže da je 28. maj najbolji dan za Ovna u smislu finansija. Tada će Venera (planeta ljubavi, lepote) biti u Biku (čulni zemaljski znak kojim vlada Venera), aktivirajući drugu kuću imovine, resursa i samopoštovanja Ovna.

"Iako vam je obično ugodnije da razmišljate o sebi kao o usamljenom pioniru, ovog proleća biste bili više nagrađeni ako svoju pažnju usmerite na pomaganje drugima," kažu astrolozi Monte Farber i Ejmi Zerner, koautori knjige "Mindful Astrologi".

Bik - 20. maj

"Tog dana Sunce ulazi u Blizance, što je druga kuća novca Bika", kaže De Franko.

"Jedini način da radite protiv sebe ovog proleća bio bi da ne radite ništa", kažu Farber i Zerner.
 

Blizanci - 8. april

"Kad god je mesec u Raku, kao što će biti ovog dana, dobro je vreme za Blizance", kaže De Franko.
 

Rak - 29. maj

Tog dana, ovaj horoskopski znak može da očekuje najbolji dan proleća. Ovan će aktivirati 10. kuću karijere Raka, što će dovesti do toga da ovaj znak bude "izuzetno uporan na poslu".

Lav - 30. april

Pomračenje Sunca 30. aprila u Biku će aktivirati 10. polje karijere i javnih uloga Lava, što bi moglo da signalizira obilje u profesionalnim pitanjima.

Razmislite o veštinama koje biste želeli da razvijete i  koje će vam pomoći da postignete svoje ciljeve.

Devica - 28. maj

Venera ulazi u Bika 28. maja, a ovaj tranzit je u devetoj kući svetih verovanja Device.

Vaga - 10. maj

Srećni Jupiter ovog dana ulazi u Ovna, što znači da bi moglo biti "izobilja u Vaginom ljubavnom životu i poslovnim odnosima", kaže De Franko.

Međutim, da biste bili sigurni da je sve što dobijete usklađeno sa vama, "morate razmišljati kreativno i van uobičajenih okvira. Pregledajte svoje projekte očima deteta", kažu Farber i Zerner.

Škorpija - 14. jun

Ovog dana, druga kuća Škorpije aktiviraće se punim Mesecom u Strelcu, a to je savršeno vreme da primetite razgraničenje između onoga šta je vaše, a šta je tuđe.

Strelac - 29. maj

Ovo je najbolji dan da pokupite sve što vam se nudi, jer će se Mars sresti sa povoljnim Jupiterom, aktivirajući Srelčevu petu kuću kreativnosti i radosti.

"Biće to vreme kada će Strelac moći da povrati ono što mu je oduzeto u poslenje dve godine" , kaže De Franko.

Jarac - 16. april

Ovog dana će biti pun mesec u Vagi, koji će aktivirati 10. kuću karijere Jarca.

Pored toga, Sunce će biti u Ovnu, a Mesec u Vagi, što znači da bi Jarac mogao da dobije priliku da razmisli o svojoj komunikaciji i načinu kako da je iskoristi za veće uspehe.

Vodolija - 30. maj

Prema rečima De Franko, 30. maja se obeležava mlad Mesec u Blizancima, u petok kući kreativne energije Vodolije.

"Vodolija je bi se mogla osećati dodatno šarmantno ovog dana", kaže De Franko.

Ribe - od 10. do 28. maja

Uzimajući u obzir da će Ribe imati najbolju 2022. godinu od svih znakova, nije iznenađujuće što De Franko navodi raspon od dve nedelje kao povoljno bogat za ovaj  vodeni znak.

"Venera, planeta novca, i Jupiter, planeta obilja, biće zajedno prisutni u svojoj drugoj kući prihoda i resursa. Ovo je vreme da se Ribe klade na sebe" , kaže De Franko.

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Da li znate šta ste u indijskom horoskopu?
Indija

Astrologija

17.03.2022. 09:05

Da li znate šta ste u indijskom horoskopu?

Osnovna razlika između indijske (Vedic) i zapadne astrologije je način na koji se posmatraju planete. Obe astrologije potiču od pre dva milenijuma, međutim dok je zapadna astrologija zadržala fiksni pogled na galaksiju, indijska prati pomeranje putanje Zemlje za po jedan stepen svake 72. godine. Iz tog razloga, iz godine u godinu se stvara sve veća razlika u periodima koji se i+odnose na znake zodijaka.
Close
Vremenska prognoza
fog
5°C
09.12.2022.
Beograd

Katar 2022

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve