Život
11.11.2022. 20:35
R. E.

Najslađi manekeni

Kraljevski tretman za napuštene pse (FOTO)

pas
Izvor: Shutterstock

Dizajneri koji su kreirali šešire za kraljicu Elizabetu i princezu od Velsa, uključili su se u humanitarnu kampanju za napuštene pse.

Kalendar "Haute Dogs" je dobrotvorni projekat u kojem su učestvovale mnoge poznate šeširdžije, a cilj je da se prikupi novac za pse lutalice.

Na aukciji je ponuđeno 13 šešira, a do sada je prikupljeno 16.000 dolara.

Ovaj kalendar postoji već pet godina, a osnovao ga je Avon Golding, čije kreacije su nosile Kejt Midlton i Megan Markl. Projektu su se priključili i drugi čuveni dizajneri, koji su sarađivali sa kraljevskom porodicom.

 

"Veoma sam srećna što učestvujem u ovoj humanitarnoj akciji. To je lep i zabavan poduhvat, kojim ćemo pomoći mnogim napuštenim psima", kaže za magazin "Pipl" Rejčel Trevor-Morgan, jedna od omiljenih dizajnerki kraljice Elizabete.

Psi koji su se našli na stranicama kalendara takođe su na aukciji, jer svi trenutno traže dom.

Svi ovi slatki "manekeni" su spašeni sa ulica Tajlanda, a na sličnim aukcijama prethodnih godina, do sada je prikupljeno više od 80.000 dolara za humanitarne organizacije širom sveta.

Kalendar košta oko 20 dolara, a sav prihod od prodaje će biti iskorišćen za program sterilizacije i vakcinacije, kao i za spašavanje pasa lutalica.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Kako odabrati psa za svoju porodicu
pas, porodica

Saveti

18.07.2022. 15:10

Kako odabrati psa za svoju porodicu

Većina bi se složila sa izjavom da pas poseduje sve odlike čoveka, ali nijednu njegovu manu - on je neretko i najmlađi član porodice, vaš verni saputnik, pa čak i lojalan čuvar vaših mališana.
Close
Vremenska prognoza
light rain
23°C
29.05.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve