Život
28.01.2022. 00:40
Tanug

Ukrajina

Oprali mačku u mašini za veš, ali bukvalno!

mačka, veš mašina
Izvor: Shutterstock

Izreka kaže da mačke imaju devet života, a to je potvrdio i slučaj jednog mačka u gradu Dnjeparu u Ukrajini koji je pola sata proveo u aktiviranoj mašini za pranje veša i - preživeo.

Prema rečima osoblja veterinarske klinike u koju je dovezen nakon incidenta, mačak je ostao u mašini za veš oko 30 minuta pre nego što su vlasnici čuli njegove krike.

Vlasnici su objasnili da mačor Broša inače voli da spava u veš mašini, a budući da je sive boja kao i unutrašnjost mašine, nisu ga primetili prilikom uključivanja, preneo je Sputnjik.

Prema rečima lekara, mačak je imao nisku temperaturu tokom pregleda i otežano je disao, a oči su mu bile zatvorene zbog praška.

Broša je primio terapiju i pušten je kući kad su mu analize bile dobre. On se oseća dobro, aktivan je i ima apetit, naveli su veterinari.

"Nesrećemo se prvi put sa ovakvim slučajem, ali je Broša imao sreće. Ne kaže se slučajno da mačke imaju devet života“, dodali su.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Zbogom, Ozi: Preminuo najstariji mužjak gorile
gorila, 27. 1. 2022.

Atlanta

27.01.2022. 21:30

Zbogom, Ozi: Preminuo najstariji mužjak gorile

Najstariji mužjak gorile na svetu Ozi, pronađen je mrtav u zoološkom vrtu u Atlanti, a imao je 61 godinu, piše "Gardijan".
Close
Vremenska prognoza
light intensity shower rain
19°C
22.05.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve