Scena
12.05.2022. 21:50
CEBEF

Koncert

Lepa vest: Rade Šerbedžija se vraća u Botaničku baštu...

Rade Šerbedžija
Izvor: Ivan Urošević

Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor bend se vraćaju u Botaničku baštu "Jevremovac“, gde će 17. juna održati koncert.

Prošle godine Šerbedžija je sa svojim bendom prvi put održao koncert u Beogradu na otvorenom prostoru, a ispred Staklene bašte u srcu Beograda bila je prelepa atmosfera, koja je inspirisala Šerbedžiju da poželi da se i ove godine vrati na isto mesto.

Prošlogodišnji koncert je i za umetnike i za publiku bio veoma emotivan, jer je to bio prvi susret posle pauze od tri godine.

Svaki nastup Šerbedžije je više od koncerta. To je veče poezije, master klas glume, nadahnuto recitovanje, odlomci monodrame i sve ono što čini identitet velikog umetnika kao što je Šerbedžija, koji nikada ne štedi energiju i inspiraciju da publici pokloni svoj maksimum.

Na koncertu "Ne okreći se sine“, koji nosi naziv po njegovom poslednjem albumu, Šerbedžija će izvoditi svoje velike hitove poput “Barbara”, “Protuletje se otpira”, "Meni se dušo od tebe ne rastaje”, “Ni u tvome srcu”, “Poleti ptico”, “Povratak ratnika”, “Tvoje nježne godine”, “Ne daj se Ines”, “Filipa Kljajića 32”, ali i nezaboravne pesme Arsena Dedića, Kemala Montena, Džonija Štulića, Miše Kovača i drugih kolega sa kojima je sarađivao.

Koncert Radeta Šerbedžije organizuje Fusion Event, a suorganizator je CEBEF. Ulaznice su u prodaji od 12. maja na svim prodajnim mestima i preko online servisa Tickets.rs po ceni od 1.800 za stajanje i 2.500 dinara za sedenje.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Ovako će izgledati koncertna dvorana Beogradske filharmonije (FOTO)
koncert

Prelepo!

12.04.2022. 16:33

Ovako će izgledati koncertna dvorana Beogradske filharmonije (FOTO)

Tim projektnog studija Amanda Levete Archietes (AL_A) iz Londona izabran je za pobednika međunarodnog konkursa za arhitektonsko idejno rešenje buduće koncertne dvorane Beogradske filharmonije
Close
Vremenska prognoza
clear sky
29°C
26.06.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve