Sport
29.11.2022. 16:07
R. E.

Egzibicija

Soko Đoković će igrati u Dubaiju

1
Izvor: Beta/ AP / Antonio Calanni

Najbolji srpski teniser Novak Đoković nastupaće na egzibicionom turniru Svetske teniske lige krajem decembra u ekipi koja će nositi ime sokolovi.

Uz Novaka Đokovića na egzibiciji, od 19. do 24. decembra u Dubaiju, za ekipu sokolova igraće još i Grigor Dimitrov, Arina Sabalenka i Paula Badosa.

Na turniru će igrati 18 tenisera i teniserki, koji su podeljeni u četiri grupe - jastrebovi, orlovi i zmajevi.

U ekipi "orlovi" igraće Nik Kirjos, Karolin Garsija, Rohan Bopana, Bjanka Andresku i Andreas Sepi, u timu "jastrebova" nastupaće Aleksander Zverev, Jelena Ribakina, Dominik Tim i Anet Kontaveit, a "zmajeve" će predstavljati Feliks Ože-Alijasim, Iga Švojntek, Holger Rune, Sanja Mirza i Eženi Bušar.

Igraće se mečevi u muškom i ženskom singlu, ali i u mešovitom dublu.

Đoković će prvi meč igrati 20. decembra protiv Aleksandra Zvereva iz ekipe "jastrebova", dan kasnije na megdan će mu izaći Nik Kirjos, a 23. decembra sastaće se sa Feliksom Ože-Alijasimom.

Egzibicioni turnir u Dubaiju Đokoviću će biti zagrevanje za novu sezonu i prvi veliki turnir - Australijan open, na kojem bi trebalo da nastupi posle agonije koju je prošao ove godine.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Novak Đoković stigao Federera!
1

ATP u Torinu

20.11.2022. 20:52

Novak Đoković stigao Federera!

Srpski teniser Novak Đoković osvojio je u Torinu šesti put u karijeri završni ATP masters, pošto je u finalu pobedio četvrtog igrača sveta Norvežanina Kaspera Ruda posle dva seta, 7:5, 6:3.

Close
Vremenska prognoza
clear sky
15°C
26.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve