Sport
11.08.2021. 16:13
R.E.

Zvezdan Terzić

"Razočaran sam i kao navijač i kao direktor"

fudbal
Izvor: Shutterstock

"Razočaran sam i kao navijač i kao direktor. Odigrali smo ispod svakog nivoa, nedopustivo je da Crvena zvezda ispadne od Šerifa u dve utakmice", izjavio je generalni direktor Zvezdan Terzić.

Fudbaleri Crvene zvezde eliminisani su u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, posle poraza od Šerifa 1:0 (1:0).

"Ovo nije bila realna slika vrednosti našeg tima. Imamo grupu izvanrednih igrača i odličan stručni štab, ali već dugo ne možemo da uhvatimo pravu formu. Ovo nije poraz kao neki drugi, ovaj će da boli dugo, jer je ulog bio veliki, a mi nismo bili pravi. Imali smo velike ambicije, a nismo bili na visini zadatka. Niko od nas", rekao je Terzić u izjavi dostavljenoj medijima.

"Svi zaslužujemo kritike jer Crvena zvezda ne sme da izgleda onako kao sinoć", smatra Terzić.

"Sada moramo da budemo hrabri i pametni, da se fokusiramo na utakmice sa rumunskim Klužom i da peti put zaredom izborimo plasman u grupnu fazu UEFA takmičenja.Posle toga ćemo da napravimo ozbiljnu analizu da vidimo gde se grešilo i donećemo adekvatne odluke. Crvena zvezda se neće sakrivati iza objašnjenja ni zbog sebe ni zbog armije vernih navijača, već ce kao i uvek tražiti rešenja, da zaigramo onako kako Zvezda zaslužuje i budemo tamo gde pripadamo, a to je društvo najboljih", rekao je Terzić.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

"Počeli smo da čistimo i fudbalsku mafiju"
Fudbal

Aleksandar Vučić

25.07.2021. 10:30

"Počeli smo da čistimo i fudbalsku mafiju"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je država počela da čisti i fudbalsku mafiju. Komentarišući neslanu šalu Vladimira Vuletića na račun žrtava Veljka Belivuka, predsednik Srbije je rekao da se mora imati u vidu da mnogo ljudi u fudbalskim klubovima radi za mafijaše.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
13°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve