U fokusu
16.05.2023. 20:42
Beta

Džoni Dep

Zna se ko je "glavni" u Kanu

1
Izvor: Beta/Invision / Scott Garfitt

Američki glumac Džoni Dep primljen je sa oduševljenjem u Kanu gde je došao da predstavi film kojim se Kanski filmski festival "Žan di Bari", uprkos polemici oko njegovog prisustva.

U tamnom odelu i s tamnim načarima Džoni Dep je više minuta pozdravljao brojne obožavatelje koji su čekali na ulazu na crveni tepih, tražili selfije i autograme.

U filmu "Žan di Bari" on igra glavnu ulogu, glumeći Luja XV.

On je posle crvenog tepiha ušao u veliku salu gde se održava večerašnja ceremonija otvaranja, zatim projekcija filma, držeći se za ruku sa redižeserkom Majven.

Pedesetdevetogodišnji glumac je persona non grata u Holivudu od suđenja na kojem se suočio s bivšom suprugom Amber Herd oko optužbi za bračno nasilje i klevetu. Dep nije bio osuđen i negirao je bilo kakvo nasilje. 

Grupa francuskih glumaca i glumica kritikovala Kanski filmski festival zbog toga što je "prostro crveni tepih muškarcima i ženama agresorima", misleći na Depa kao i na rediteljku Majven protiv koje je francuski novinar podneo tužbu da ga je napala u jednom restoranu.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Džoni Dep optužen za plagijat, a ovako je odgovorio
Džoni Dep 3.11.2022.

Autorskih prava nema?

03.11.2022. 16:36

Džoni Dep optužen za plagijat, a ovako je odgovorio

Glumac Džoni Dep i britanski gitarista Džef Bek optuženi su da su plagirali tekst pesme koja se nalazi na njihovom novom albumu "18".
Close
Vremenska prognoza
clear sky
24°C
29.09.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

SP u košarci

Vidi sve