Vesti
13.11.2023. 16:43
R. E.

Važna informacija

Popust na oktobarske račune Infostana važi do kraja meseca

infostan, račun za infostan
Izvor: Ekspres

Javno komunalno preduzeće "Infostan tehnologije" saopštilo je da je produžen rok za ostvarivanje popusta u slučaju plaćanja računa na vreme do 30. novembra.

Kako se navodi u saopštenju, "Infostan" je sve račune za oktobar u Beogradu dostavilo nadležnom preduzeću radi distribucije, koja se "iz objektivnih razloga odvija otežano", te određen broj korisnika još uvek nije dobio svoje račune na kućnu adresu.

Dostava računa kasni zbog obustave rada zaposlenih u preduzeću "Pošta Srbije" od 24. oktobra, koji, između ostalog, traže povećanje plata.

Iz "Infostana" su naveli da korisnici svoje račune mogu preuzeti i lično, u bilo kojoj ekspozituri i direkciji preduzeća u Beogradu.

Dodali su i da se računi mogu platiti onlajn, na platformi za elektronsku dostavu i plaćanje računa - eSanduče.

Račune "Infostana" korisnici mogu platiti bez troškova provizije u ekspoziturama na Vračaru, Novom Beogradu 1 i 2, Paliluli, Čukarici, u Starom gradu, Zemunu, Rakovici i u direkciji tog preduzeća, navodi se u saopštenju.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Novi portal EPS za elektronsko plaćanje i preuzimanje računa
1

Važna vest za građane

01.11.2023. 07:05

Novi portal EPS za elektronsko plaćanje i preuzimanje računa

Elektroprivreda Srbije (EPS) objavila je da će domaćinstva i mali kupci električne energije na garantovanom snabdevanju od danas na sajtu EPS moći će da koriste novi portal za preuzimanje e-računa i elektronsko plaćanje – Uvid u račun.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
21°C
01.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve