Vesti
30.04.2023. 09:47
Beta

Gradonačelnik Beograda

Šapić o konačnoj ceni karata za gradski prevoz

gsp, autobus, gradski prevoz
Izvor: Shutterstock

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da će konačne cene karata za gradski prevoz odrediti Sekretarijat za javni prevoz i da bi trebalo da budu poznate do sredine maja.

"Odluka Skupštine (grada Beograda) je postala pravosnažna tek pre nekoliko dana, tako da očekujem da posle praznika, najkasnije do sredine maja, budu donete zone, tarife i cene u okviru novog sistema beogradskog javnog prevoza", rekao je Šapić za Blic.
 

Naveo je da je do usvajanja konačnih cena možda bude još promena i dodao da će javnost biti blagovremeno obaveštena kada bude usvojen zvaničan cenovnik karata za prevoz.

Upitan kada počinje naplata prevoza po novim cenama, jer je pominjan 1. maj, Šapić je rekao da je on iznosio očekivanja da u maju bude završen deo procedure koji bi omogućio naplatu SMS-om, kao i da će novi sistem biti implementiran do kraja leta.

Šapić je naveo da je u pitanju zamena sistema koji je funkcionisao gotovo 15 godina i da nije moguće promeniti ga za 10 dana.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Šapić: "Nisam rekao da će svi imati kanalizaciju"
1

Gradonačelnik Beograda

12.04.2023. 15:08

Šapić: "Nisam rekao da će svi imati kanalizaciju"

Gradonačelnik Beograda izjavio je da će građani naselja Krnjača na mesečnom nivou dobijati informacije dokle se stiglo sa planiranjem i izgradnjom kanalizacije, ali da je neće dobiti svi na levoj obali Dunava.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
18°C
27.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve