Život
05.02.2024. 02:05
R.E.

Kao na filmu

Ne verujete u sudbinu? Pročitajte ovu priču...

ljubav.jpg

Bračni par Elizabet Kristensen i Džošua Kolbert iz američke države Minesote je po mnogo čemu jedinstven: upoznali su se preko aplikacije za upoznavanje da bi nakon toga otkrili da su išli u isti vrtić i da su rođeni istoga dana u istoj bolnici.

Elizabet Kristensen, majka dvoje male dece, upoznala se nakon nedavnog razvoda sa Kolbertom, koji je takođe bio razveden, preko aplikacije za upoznavanje Hinge u aprilu 2023. godine, a venčali su se pet meseci kasnije.

Oni su otkrili da su išli u isti vrtić i to u isto odeljenje, kao i da su rođeni istoga dana, 13. septembra 1988. godine, u istoj bolnici - Mersi u Kun Rapidsu u Minesoti, u razmaku od samo šest sati.

Na video snimku iz vrtića videli su da je Elizabetina majka prvo zumirala njega, a onda i Elizabet. Zbog svih tih koincidencija par kaže da veruje da ih je sudbina ponovo spojla.

Elizabet je pre toga bila u braku devet godina pre nego što se razvela, a Džošua pet. Džošua je zaprosio Elizabet mesec dana nakon što su se ponovo sreli zahvaljujući aplikaciji, a venčali su se četiri meseca nakon toga - 13. septembra 2023, na dan kada su napunili 35 godina.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Deca na venčanjima i zašto im neki kažu "NE"
venčanje

Iskustvo s Instagrama

08.11.2023. 21:40

Deca na venčanjima i zašto im neki kažu "NE"

Mnogi smatraju da deci nije mesto na venčanju i često se na pozivnici upravo to definiše.
Close
Vremenska prognoza
fog
14°C
25.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve