Hronika
14.06.2022. 15:43
Beta

Severna Makedonija

Kod zatvorenika pronađeni telefoni, noževi, droga...

zatvor, lisice, hapšenje
Izvor: Shutterstock

Prilikom kontrole samo 25 ćelija u najvećem makedonskom zatvoru "Idrizovo" policija je u utorak pronašla 50-tak mobilnih telefona, 37 noževa i razne vrste droge.

Potparol Ministarstva unutrašnih poslova Severne Makedonije Suzana Pranjić Talevska je rekla da su kontrolu spoveli pripadnici više policijskih odeljenja i specijalne jedinice za brzo raspoređivanje.

Nakon dobijanja naredbe sudije za prethodni postupak, precizirala je, naprevljeni su pretresi u ukupno 25 ćelija u različitim odeljenjima Kazneno popravne ustanove "Idrizovo" kod Skoplja.

"Prilikom pretresa pronađena je veća količina novca od zakonom dozvoljene koju osuđenici mogu da poseduju u različitim valutama i apoenima, oko 50 mobilnih telefona, kompjuterski pribor, 37 noževa i mnogo drugih oštrih predmeta, droga u praškastom i tečnom stanju, tablete i druge predmete za koje se sumnja da su povezani sa krivičnim delima", rekla je Pranjić Talevska.

Deo pronađenih predmeta oduzet je na dalje postupanje u Odeljenju za suzbijanje organizovanog i teškog kriminala, dok su ostali predmeti predati zatvorskoj službi.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Neverovatna priča o zatvoru u centru Beograda (VIDEO)
Beograd

Da li ste znali?

24.10.2021. 22:35

Neverovatna priča o zatvoru u centru Beograda (VIDEO)

Oni koji žive u Beogradu, ili su barem nekada bili u srpskoj prestonici, sigurno su više puta prošli pored zgrade na Obilićevom vencu 4, a da nisu ni slutili da je ovaj objekat nekada predstavljao veoma važano mesto.
Close
Vremenska prognoza
fog
14°C
25.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve