Život
06.04.2022. 11:56
Promo

"Festival of Womanhood"

Onlajn festival o majčinstvu i drugim važnim temama

Majka, dete, deca, beba
Izvor: Shutterstock

"Festival of Womanhood" je onlajn događaj koji okuplja inspirativne govornice, umetnice i isceliteljke iz celog sveta i po prvi put se održava od 8. do 10. aprila.

Snažna grupa globalnih liderki koje predstavljaju vrhunske stručnjake u svojim oblastima će kroz virtuelne i lične procese, pružiti svim učesnicama mogućnost da prihvate sebe u potpunosti i otpuste blokade koje ih sprečavaju da ostvare svoj pun potencijal.    

Kroz interaktivnu platformu, trodnevni Festival će okupiti žene iz celog sveta putem  osnažujućih panel diskusija i razgovora, jedinstvenih radionica drevnih isceliteljskih tehnika, ekskluzivnih procesa transformacije, muzičkih koncerata, sa ciljem povezivanja i osnaživanja žena.

O temama važnim za žene širom sveta govoriće Devi Mohan, globalna ambasadorka Mohanji fondacije i globalna predsednica ACT fondacije, Jelena Đoković, CEO Fondacije Novak Đoković, Ingrid Newkrik, PETA osnivačica, Ana Divac, osnivačica Fondacije Ana i Vlade Divac, Ida Prester, muzička umetnica i govornica, Pien Ossterman, CEO globalne IT kompanije, Suzy Singh, književnica, Jelena Šribar, HR direktorka Mercator-S i mnoge druge zanimljive žene.

"Tema majčinstva jako je bliska mom srcu iz dva razloga. Jedan je potreba uspostavljanja nenasilja nad majkama svih  vrsta živih bića, a drugi je stvaranje nove generacije ljudi sa svrhom koji mogu da daju veliki doprinos svetu. Generacije koje dolaze treba da budu stabilne, a za to nam je neophodan stabilan način razmišljanja kod majki” izjavio je Mohanđi, humanista i prijatelj sveta, osnivač Mohanji fondacije koja je organizator ovog događaja.

Mohanji fondacija je registrovana u 16 zemalja, sa aktivnostima koje se organizuju u preko 80 zemalja sveta. Samo u 2021. godini je realizovano 5.000 organizovanih događaja na 27 svetskih jezika.

Ovom Festivalu mogu da prisustvuju žene iz svih oblasti života i uživaju u sadržajima festivala koji teži da stvori zajednicu zasnovanu na dobroti, saosećanju i podršci.

Više informacija o festivalu i učesnicama, na www.festivalofwomanhood.com ili pišite na mejl [email protected]

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Ravnopravnost polova: "Jednakost dolazi iz kuće"
žene, muškarci, neravnopravnost

Dan žena

08.03.2022. 14:06

Ravnopravnost polova: "Jednakost dolazi iz kuće"

Da li ste ikada probali da prelomite Plazma keks na dve jednake polovine? Iako možda na prvi pogled izgleda teško: moguće je. Slično je i sa idejom jednakosti - nju nije lako ostvariti, ali ako se svi zajedno potrudimo, šanse su mnogo veće.
Close
Vremenska prognoza
few clouds
15°C
28.05.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve