Scena
07.02.2023. 14:05
R.E./ DailyMail

Memoari princa Harija

Sa NJOM je princ Hari izgubio nevinost (FOTO)

Princ Hari
Izvor: Shutterstock

"Bio je to strastven, uspavan i najverovatnije nepromišljen susret dva prijatelja koji su se iskrali iz paba da zapale Malboro Lajt, a na kraju su preskočili ogradu da vode ljubav u polju koje je skriveno od znatiželjnih očiju". Ovako je princ Hari u svojim memoarima opisao kako je, 2001. godine, izgubio nevinost.

Ovaj odlomak iz Harijevih memorara izazvao je globalnu igru pogađanja o tome ko bi mogla biti neimenovana "starija žena" koja se prema Hariju odnosila "gotovo kao prema mladom pastuvu".

Sada se misteriozna žena oglasila u javnosti kako bi podelila svoju verziju priče koju je vojvoda od Saseksa nazvao "neslavnom epizodom".

U pitanju je 40-godišnja žena, Saša Valpol, koja je princa poznavala otkako je bila konjušar na jednom od kraljevskih imanja.

Saša sada ima dvoje dece i vozi bagere.

Njena strana priča jeste ta da je zapravo princ napravio prvi korak, koji je doveo do njihovog "spontanog i zapaljivog" seksa u polju iza pabova u Vilširu.

Saša je to veče proslavljaja svoj 19. rođendan, a 17-godišnji princ Hari bio je jedan od zvanica.

Princ joj je poklonio plišanu gospođu Pigi i šaljivu čestitku. Poklon je upotpunio poslužavnikom na kome se nalazilo deset šotova – njih dvoje su popili po pet, piše "DailyMail".

Nakon ispijanja šotova, mladi princ ju je pitao: "Zar ne idemo da pušimo?". I tako je sve zapravo počelo.

"Počeo je da me ljubi", seća se ona.

"Bilo je strastveno, intenzivno. Od poljupca je sve prilično brzo prešlo na pod", prepričava Saša svoja sećanja na ovo veče.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daily Mail (@dailymail)

Hari je u svojim memoarima napisao: "To je bila brza vožnja nakon koje me je udarila po stražnjici i poslala na ispašu".

Njegov opis da je njihov čin bio "neslavan" nasmejao je Sašu.

"Ne smeta mi što on to kaže jer zapravo nije baš lepo, zar ne? Bili smo pijani i imali seks u polju", ispričala je Saša.

Ona se prisetila kako je jednom rukom udarala Harija po zadnjici dok se njihov petominutni čin približavao kraju.

"To je njegov smisao za humor. Knjiga je zabavna interpretacija svega toga. Njegov opis je tačan. Pravi šok je usledio kada sam videla kolika je istina to što je napisao. Nisam uvređena", rekla je Saša.
 

"Istina je, nije se pobrinuo da budem srećna. Bio je mlad. Tek kad ostariš, shvatiš sve. To je zaista bio samo trenutak strasti", priseća se Saša.

Zvuk njihovih prijatelja koji su istrčali na parkiralište paba brzo je vratio par u realnost. Uspaničili su se pri pomisli da bi mogli biti primećeni zajedno. Takođe, shvatili su i to da se Harri nije pojavio do zatvaranja, njegovo obezbeđenje bi počelo potragu za njim. Razdvojili su se u nadi da će svoj susret čuvati u tajnosti.

"Ustali smo, ponovo se obukli i složili se da moramo da idemo u različitim pravcima nazad u pab, što je, gledajući unazad, verovatno sve učinilo očiglednijim. Da smo samo otišli da popušimo cigaretu, vratili bismo se zajedno. Ukupno nas nije bilo oko 15 minuta, ali bilo je dovoljno da njegova straža počne da brine", rekla je Saša.
 

"Vratio sam se preko ograde u baštu paba. Moji prijatelji su me videli i počeli da se smeju. Nisam imao kaiš, i prilično je očigledno kad se malo razbarušeni vratite sa polja", napisao je Hari u svojim memoarima "Rezerva".

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Zbog čega je princ Hari "mrzeo sebe"
princ Hari 15.12.2022.

Dokumentarac na Netflixu

16.12.2022. 08:05

Zbog čega je princ Hari "mrzeo sebe"

Drugi deo dokumentarne serije "Hari i Megan" dostupan je na Netflixu od 15. decembra.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
25°C
24.07.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

OI 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Euro 2024

Vidi sve