Život
26.11.2023. 06:30
R.E.

Ko šefuje, a ko radi

Horoskopski znaci na poslu: Bik, Rak, Lav...

Posao
Izvor: Shutterstock

Da li verujte da vaš horoskopski znak utiče na to kako pristupate poslu? Proverite da li je Zodijak u pravu...

Ovan

Ovnovi su rođeni da predvode, a ne treba im previše nadzora jer su odgovorni i posvećeni onome što rade. Vole izazove i uvek nalaze nov način za rešavanje problema. Međutim, vatrenost koja ih pokreće ima i lošu stranu, tvrdoglavost koja može stati na put kompromisu i koštati ih dobrih odnosa sa kolegama.

Bik

Bikove pokreće njihova upornost i vredni su radnici. Pružaju oslonac svima oko sebe i uvek su spremni da pomognu u hitnim i stresnim situacijama. Vremenom uspostavljaju rutine koje im pomažu da iz dana u dan budu maksimalno produktivni.

Blizanci

Uvek među najpopularnijim kolegama zahvaljujući svojoj komunikativnosti. Donose nove ideje i kreativne načine za rešavanje problema, uvek su izvor zabave. Ipak, kada im ponestane inspiracije i noviteta, teško se uklapaju u rutine.

Rak

Rakovi su vrlo perceptivni kada se radi o emocijama, što ih čini najbrižnijim kolegema. Posvećeno i organizovano pristupaju poslu, a svojom komunikativnošću brzo uspostavljaju dobre odnose. Ipak, često doživljavaju stvari previše lično, što ometa balans u radu.

Lav

Lavovi se ističu svojom vatrenošću i harizmom, što im pomaže da dostignu visoke pozicije na poslu. Najbolje rade u živahnoj atmosferi u kojoj su i kolege posvećene cilju isto koliko i oni. Ipak, ponekad moraju da spuste loptu i dopuste drugima da dođu do reči.

Devica

Device su posvećene detaljima, trude se da sve što urade bude najboljeg kvaliteta. Red i organizacija su im najvažniji, pa često imaju mnoštvo kalendara ispunjenih detaljnim planovima. Međutim, posvećenost detaljima može ih dovesti do prevelike brige i perfekcionizma koji izaziva stres.

Vaga

Vage teže uspostavljanju balansa u svemu što rade, svaka odluka im je odmerena. Žele da zadovolje svakoga, a odlično funkcionišu kada imaju nekoga sa kime mogu da diskutuju o mogućim odlukama. Najbolje funkcionišu kada ne rade sami, jer im je izuzetno važno da čuju drugo mišljenje kako bi napravili najoptimalniji izbor.

Škorpija

Škorpije imaju izuzetno oštar um i brzo otkrivaju istinu, pa će najbrže naći rešenje koje muči ceo kolektiv. Jasno razumeju zadatke koji su im dati i najbolje rade kada im je dat prostor da se osame i fokusiraju. Ipak, moraju se posvetiti socijalizaciji i boljem razumevanju osećanja kolega sa kojima dele poslove.

Strelac

Strelci su optimisti, pa je zato dobro imati ih u kriznim ili stresnim situacijama. Ne veruju u ograničenja, a odlični su u debatama i ubeđivanju drugih. Ipak, ponekad ih je potrebno vratiti na zemlju kada njihove ideje postanu previše ambiciozne.  

Jarac

Jarčevi su fokusirani i vredni radnici, prepoznaju kada treba da podele posao i nađu pomoć. Donose odluke koje se pokazuju kao korisne na duge staze. Vole preciznost i odgovornost kod kolega, ali umeju da budu previše tvrdoglavi.

Vodolija

Vodolije su prirodno radoznale, pa će se često odlučiti za neuobičajen pristup rešavanju problema. Imaju timski duh pa ne vole nikoga da izostavljaju iz posla. Manje su komunikativni, jer im treba vremena da osmisle ideju pre nego što će je predložiti kolektivu.

Ribe

Ribe su vrlo adaptibilne na poslu, lako se uklapaju u tim i nije im teško da se brzo prebace sa jednog na drugi projekat. Kao veliki kreativci, zahtevaju fleksibilnost u radnom okruženju. Uvek rado pomažu kolegama, ponekad i na svoju štetu.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Horoskop: Muškarci koje ne treba "ispustiti"
kravata, muškarac

Da li ste među njima?

19.08.2021. 17:05

Horoskop: Muškarci koje ne treba "ispustiti"

Muškarci rođeni u sledećim znacima Zodijaka učiniće sve da se žena pored njih oseća kao kraljica...
Close
Vremenska prognoza
thunderstorm with light rain
19°C
21.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve