Život
19.07.2023. 08:10
R.E.

Nije svejedno

Šta vaša posteljina govori o vama

posteljina, krevet
Izvor: Shutterstock

Spavate u snežno beloj posteljini, ili ste okruženi raznobojnim cvetovima? Možda na vašim jastučnicama dominira geometrijski dezen? Nije svejedno.

Stručnjaci za uređenje enterijera kažu da posteljina u kojoj spavamo mnogo govori o nama. Pre svega nas otkrivaju boje u kojima volima da se opustimo na kraju dana.

Belu posteljinu biraju otvorene i vedre osobe koje vole jednostvane stvari, jasne odnose i čiste situacije. Tajne i intirge ih ne zanimaju, te sa njima možete uvek računati na fer odnos, bilo da se radi o poslu ili ljubavi. Bela posteljina deluje otmeno i prefinjeno, a dobro se uklapa u svaki enterijer.

crna posteljina je elegantna, a biraju je osobe koje vole komplikovane životne situacije i neobavezne odnose. Kada prvi put uđete u spavaću sobu svog novog partnera i zateknete crne jastučnice i čaršave, znajte da ste u društvu dominantne ličnosti koja vam može pružiti nezaboravan provod. Ali, ako želite dublji odnos i stabilnog partnera, na pogrešnom ste mestu.

Crvena boja simbolizuje ljubav, ali i odsustvo dobrog ukusa, kada je reč o posteljini. Svog partnera možete iznenaditi crvenim čaršavima i jastučnicama samo u specijalnim prilikama kao što su Dan zaljubljenih ili novogodišnja noć. U svakom drugom slučaju poslaćete poruku da ste dinamična osoba, ali površna, nestalna i ne baš istančanog stila.

Pastelne boje vole romantične duše, sanjari, uz koje možete da se opustite, ali samo dok ste u krevetu. U svakoj drugoj situaciji, ljubitelji pastelnih boja su nepouzdani. Krhkog samopouzdanja i neizgrađenih stavova, oni kroz život idu od danas do sutra. Ako vam to odgovara, slobodno dodajte novu nijansu njihovom pastelnom svetu i nagradiće vas nežnostima iz dubine svoje velikodušne duše.

posteljina, krevet, spavanje
Izvor: Shutterstock

Ako volite adrenalinske avanture velike su šanse da svoje burne snove sanjate u dezeniranoj posteljini jarkih boja. Vaš temperament je neobuzdan, vaša znatiželja nema granica, dosadno vam je uz osobe koje su mirne i spore, dakle sve ono što vi niste.

Sasvim suprotne karakteristike imaju osobe koje spavaju u postiljini zelenih tonova. To su mirni i staloženi ljudi koji znaju šta žele i kako to da ostvare. Na njih možete da se oslonite, u svakom smislu.

I ljubitelji plave boje su pouzdani, ali vole sve konce da drže u svojim rukama. Ne oslanjaju se na druge, već autoritativno preuzimaju ulogu lidera. Maštovite osobe otvorenog duha, vole slobodu, istinu i ravnotežu u svim oblastima života.

U bledo sivoj, bež i posteljini boje svetlog drveta, spavaju oni koji vole bezvremensku klasiku i tradicionalne vrednosti. Sa njima nema neizvesnosti, osim ako ih razočarate svojim siromašnim duhom i površnim obrazavanjem. Preziru laž i osobe koje se pretvaraju. Ako ste opušteni i iskreni, pustiće vas u svoje intimne odaje u kojima dominiraju posteljina i nameštaj sofisticiranog stila, piše portal Port of Life. 

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
broken clouds
1°C
03.12.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve